«

»

Hall of Fame Architecture Conference & Expo, 2 octombrie, Cluj-Napoca

Share

Hall of Fame Architecture Conference&Expo –
expozitia unde arhitectii isi pot prezenta proiectele arhitecturale

Arhitectii din Romania pot sa se inscrie in aceasta toamna la expozitia de proiecte Hall of Fame, din cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

Architecture 900 x 600

Architecture Conference&Expo va reprezenta punctul de intalnire pentru peste 250 de arhitecti si specialisti din domenii conexe care vor participa la dezbateri si prezentari sustinute de speakeri de renume din tara si din strainatate. In cadrul evenimentului, arhitectii vor avea posibilitatea de  a-si promova proiectele in cadrul expozitiei Hall of Fame. „Expozitia de proiecte din cadrul evenimentului are ca scop promovarea proiectelor arhitecturale a arhitectilor prezenti la eveniment. Acestia au posibilitatea pe de o parte, de a-si promova proiectele in randul a peste 250 de arhitecti si a celor 20 de companii prezente, iar pe de alta parte de a comenta liber si deschis proiectele expuse”, a declarat Teodora Ola, PR Libero Events.

Pentru a-si expune proiectele in cadrul expozitiei, arhitectii trebuie sa se inscrie in prealabil pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro. Expozitia de proiecte Hall of Fame se axeaza pe promovarea proiectelor, de aceea „nu va fi un concurs, nu va include un juriu si nu se vor oferi premii participantilor la expozitie”, afirma Teodora Ola, PR Libero Events.  Arhitectii beneficiaza de intrare gratuita la eveniment, iar pentru restul participantilor, biletul de intrare este in valoare de 99 euro.

Speakeri de renume participa la Architecture Conference&Expo

Speaker 2015 Bas ten Brinke 70F

Arhitectii Bas ten Brinke (70F) din Amsterdam si Charles Phu (Office for Architectural Culture) din Londra vor impartasi publicului inovatiile din domeniul arhitecturii alaturi de speakeri de renume precum: Caroline Fernolend (Mihai Eminescu Trust), Iulia Stanciu (STARH), Niculae Grama (membru Pictogram), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Alexandra Stoica (Das Engineering), Daniel Popa (Reynaers), Simion Stefan (Alukoenigstahl).

Charles Phu Speaker Architecture 2015

Evenimentul va include si o dezbatere pe tema Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurari si Reconversii Inovatoare, la care vor participa arhitectii Serban Tiganas (Dico si Tiganas), Guttmann Szabolcs Istvan (OAR Transilvania) si Serban Sturdza (PRODID).

Pe langa prezentari si dezbateri, in zona expozitionala, arhitectii vor putea intra in contact direct cu furnizorii de servicii din peste 20 de companii de renume precum CENIT, Reynaers sau Alukoenigstahl.

Architecture Conference&Expo este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

Persoana de contact:
Madalina Hodorog
Project Manager
Libero Events
Tel: 0741 401 399/0364 110 371
Email: madalina@liberoevents.ro

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/08/29/hall-of-fame-architecture-conference-expo-2-octombrie-cluj-napoca/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.