«

»

ALUPROF: Sisteme moderne de pereti de interior. Un nou sistem de perete cortina: MB-80 OFFICE

Share

aluprof sep foto 1Astazi, cladirile moderne sunt cele proiectate conform conceptului de arhitectura deschisa. Sunt interesante si cautate cladirile de utilitate publica la care sunt utilizate sisteme de fatade cu structuri mari vitrificate, care permit patrunderea unei cantitati mai mari de lumina.

 

Acest trend isi are reflectarea si in proiectarea spatiilor din interiorul cladirilor, care creeaza nevoia de diverse tipuri de pereti despartitori. Pe piata este disponibila o oferta bogata de produse ce dau posibilitatea adaptarii si formarii suprafetei utilitare pentru nevoile individuale ale firmei, precum si, in caz de necesitate, organizarea usoara a acesteia.

In spatiile de birouri, acolo unde este necesara izolarea fonica de interior, este recomandat sa montati pereti cu strat dublu de geamuri MB-80 OFFICE. Acest sistem este o noutate in oferta firmei ALUPROF, iar avantajele principale ale unei asemenea structuri sunt universalitatea in aranjarea spatiului de birouri si izolarea fonica buna, imbinata cu simplitatea executiei lucrarilor de constructie.

Totodata, sistemul permite utilizarea jaluzelelor interioare intre geamuri si a diverselor tipuri de umpluturi opace: placi de mobila cu grosime 16 mm – 18 mm sau placi de gips-carton, precum si ascunderea cablu­rilor instalatiilor in interiorul profilelor peretelui.

Luand in considerare posibilitatile de executie cu profilele din aluminiu a unor diverse invelisuri decorative si de protectie, aceste separatoare sunt produsul ideal pentru amenajarea unui birou modern. Acest tip de perete poate fi, de asemenea, imbinat, in caz de nevoie, cu un perete obisnuit executat din gips-carton, cu o grosime de 75 mm.

In practica, posibilitatile de utilizare a sistemului MB-80 OFFICE in spatiile comerciale sunt aproape nelimitate, avand in vedere ca un­ghiul de refractie al peretelui poate fi intre 90 si 180 de grade. Acest lucru permite formarea unei structuri in orice mod pana la inaltimea maxima de 4,5 metri.

In peretii de acest tip, in functie de estetica planificata si de confortul necesar in utilizarea incaperilor, se pot folosi usi glisante: clasice, cu profile de sistem MB-45S sau integral din sticla de sistem MB-45 OFFICE, precum si usi ba­tante integral din sticla de sistem MB-EXPO.

Peretii despartitori sunt un element indispensabil al fiecarei cladiri moderne de birouri. Ei permit nu numai organizarea corespunzatoare a spatiului, ci si crearea unui mediu de lucru ergonomic si prietenos.

Nu de putine ori, prin prisma aspectului acestora este perceput renumele firmei, de aceea este atat de importanta folosirea produselor care asi­gura o calitate corespunzatoare a executiei si esteticii, precum si un nivel ridicat de functionalitate.

Sistemul este unul dintre nume­roa­sele produse Aluprof care au toate aceste caracteristici si care ofera multiple posibilitati de adaptare la diversele cerinte si nevoi ale firmelor.

www.aluprof.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 118 – septembrie 2015, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/09/01/aluprof-sisteme-moderne-de-pereti-de-interior-un-nou-sistem-de-perete-cortina-mb-80-office/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.