«

»

HILTI: Burghiul cu aspirare TE-YD

Share

hilti reclama septembrieCel mai ridicat nivel de productivitate.

Ideal de utilizat pentru armaturi post-instalate cu rasina chimica Hilti HIT-HY 200. Utilizarea burghiului Hilti TE-YD pentru armaturi post-instalate si ancora chimica face curatarea gaurii complet inutila.

Praful este indepartat in timpul procesului de gaurire cu ajutorul aspiratorului Hilti atasat. In acest mod va rezultao gaurire mai rapida si practic, un mediu de lucru fara praf. Riscul unei instalari eronate este redus la minim, iar sanatatea nu este pusa in pericol de particulele din aer.

 

Atasament sigur si fiabil.

Agrementul European pentru rasina chimica HIT-HY 200 cuprinde si aceasta solutie inovativa de curatare automata a gaurii cu burghiele Hilti TE-CD si TE-YD: e suficient sa utilizati doar burghiul si gaurile vor fi curatate in conformitate cu legislatia in vigoare. Folosite impreuna cu aspiratorul universal Hilti, burghiele Hilti TE-CD si TE-YD reduc emisiile de praf cu pana la 97%.

 

Burghiul cu aspirare TE-YD

Utilizarea burghielor de aspirare TE-YD* face curatarea gaurii complet inutila. Praful este indepartat cu ajutorul aspiratorului in timpul operatiei de gaurire.

De asemenea beneficiati de rapiditate si de un mediu de lucru fara praf. Acest sistem de gaurire duce la o instalare extrem de fiabila a tijelor de ancorare si a armaturilor.

*burghiele de aspirare TE-CD au prindere SDS-plus.

 

Aspirator hibrid universal VC 20-U(M)-Y

Aspiratorul hibrid universal VC20/40-U(M)Y, utilizat cu fir sau pe acumulatori poate fi folosit pentru aplicatii in mediu umed sau uscat. Suplimentar acestei functionalitati inovative, un incarcator a fost integrat in sculele hibrid care incarca toata platforma Hilti de baterii (ex. 14V, 22V si 36V).

 

Pistol cu acumulatori HDE 500-A22

  • Pentru rasina chimica Hilti HIT la 330 ml si 500 ml
  • Pentru aplicatii in serie si prelungiri de armatura cu adancime mare de ancorare.• Puternic si rezistent pentru toate conditiile din santier.

 

Sistem de aspirare a prafului TE DRS-B

Sistemul de aspirare a prafului (DRS) conectat la un aspirator, absoarbe praful fin care este creat in special la aplicatii de demolare in spatii inchise (pana la 95-97% reducere a prafului fin).

Detalii la tel.: 021-352.3000 sau www.hilti.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 118 – septembrie 2015, pag. 51

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/09/01/hilti-burghiul-cu-aspirare-te-yd/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.