«

»

Castigatorii Concursului National al Montatorilor de Pardoseli 2015

Share

Marti, 22 septembrie 2015 au fost desemnati castigatorii Concursului National al Montatorilor de Pardoseli, care a avut loc in zilele de 21 si 22 septembrie, in cadrul Art Floors (19 – 23 septembrie) – manifestare dedicata producatorilor, furnizorilor si executantilor din domeniul pardoselilor.

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli a avut loc efectiv in Pavilionul E2 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo, timp de doua zile concurentii avand de executat lucrari de montaj dupa modele realizate de EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli). Premierea celor mai buni montatori tineri a avut loc in Sala Iorga a Complexului Expozitional Romexpo, in prezenta a numerosi montatori de pardoseli, sponsori, arbitri, specialisti din aceasta industrie si invitati care si-au adus aportul la desfasurarea in bune conditii a evenimentului. Editia de anul acesta a fost onorata de prezenta domnului Heinz Brehm, Presedintele EUFA P+F, fapt care a confirmat importanta acestui concurs in peisajul profesional de specialitate. Nivelul concursului a fost apreciat ca unul ridicat si jurizarea a fost stransa, bazata pe un acordate separat pentru fiecare dintre cele doua categorii, Pardoseli din lemn si Pardoseli elastice (linoleum, mocheta si LVT), materialele folosite fiind din gama premium, considerate repere de calitate pe piata pardoselilor.

concurs_10

Premiile Concursului National al Montatorilor de Pardoseli – Editia 2015

Pardoseli din lemn

 1. Razvan Ghiuta
 2. Iosif Stefan
 3. Stihari Ion si Brebenel Stefan

Pardoseli elastice

 1. Ionut Cinca Manole
 2. Voinea Valentin
 3. Orza Dorel 

Criteriile de notare a lucrarilor

 • exactitatea montajului si viteza de lucru;
 • incadrarea in termenul de executie;
 • calitatea imbinarilor;
 • creativitatea;
 • modul/succesiunea abordarii etapelor;
 • modul in care au fost folosite sculele si echipamentele;
 • modul de croire si manipulare a materialelor;
 • modul de croire si manipulare a materialelor;
 • acuratetea si complexitatea lucrarilor in realizarea modelelor;
 • estetica;
 • capacitatea de organizare si curatenia la locul de munca.

Castigatorii au primit ca premii diferite produse oferite de sponsori (materiale de montaj, scule, echipamente de lucru etc), dar si facilitati de promovare in revista Pardoseli Magazin. In paralel cu concursul, au avut loc numeroase demonstratii de montaj si finisare, efectuate de reprezentanti ai producatorilor de materiale si sisteme pentru pardoseli.

www.pardoselimagazin.ro/concurs

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/09/28/castigatorii-concursului-national-al-montatorilor-de-pardoseli-2015/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.