«

»

ANDCOM: Managementul investitiilor in constructii

Share

andcom logoEsti un manager cu experienta. Esti o persoana cu spirit antreprenorial. Cauti solutii care imbunatatesc calitatea muncii Tale, a muncii echipei Tale si care sa fie totodata eficiente pentru organizatia Ta. Este evident!

In aceasta lume a afacerilor, aflata in continua schimbare si in acest mediu extrem de competitiv, vrei sa atingi o eficienta la cel mai ridicat nivel, intr-un timp scurt, acelasi lucru cerandu-l si angajatilor tai. Vrei ca angajatii Tai sa-si dedice mai mult timp gandirii conceptuale, in schimbul orelor indelungate de pregatire a diferitelor rapoarte si analize de buget.

Ar trebui sa ai acces la date in trei pasi rapizi. Pentru firma noastra acest lucru este evident, intrucat intelegem nevoile Tale. Le-am analizat intr-atat de bine incat am creat un produs adaptat lor. De aceea te incurajam sa cunosti platforma noastra de asistenta in managementul proiectelor, ANDCOM PPM.

 

Tot mai des companiile se folosesc de abordarea „bazata pe proiect” in managementul echipelor si activitatii operationale. Abordarea bazata pe proiect implica desemnarea unor structuri organizatorice independente, in scopul realizarii asa numitelor „proiecte”.

In domeniul constructiilor, abordarea „de proiect” in controlul investitiilor are un rol foarte important. Fiecare investitie in constructii are un buget si un domeniu de aplicare definite si totodata, un interval de timp stabilit pentru a fi finalizata, de aceea poarta denumirea de „proiect”. Exemple tipice de proiecte realizate in domeniul constructiilor:

  • construirea unui bloc, a unei locuinte sau a unui cartier de locuinte;
  • modernizarea unui drum;
  • construirea unui viaduct sau pod.

Managementul investitiilor in constructii necesita nu numai coordonarea activitatii propriei echipe, dar si in mare masura, a activitatii subcontractantilor. De aceea, planificarea corespunzatoare si apoi controlul permanent asupra realizarii lucrarilor proprii si ale furnizorilor influenteaza minimalizarea riscului intregii investitii, reprezentand cheia pentru finalizarea acesteia la timp. Controlul costurilor proiectelor realizate este cheia pentru cresterea eficientei activitatii din cadrul intregii organizatii. Utilizarea tehnologiei informatiei mareste, in mod semnificativ, eficienta de planificare si management al proiectelor de constructii.

Un sprijin deosebit in acest domeniu il ofera platforma ANDCOM PPM (Project Portfolio Management). Multumita acestei platforme, este posibila obtinerea informatiilor coerente, reale si inainte de toate, corecte, referitoare la conditia tuturor proiectelor.

Folosirea platformei ANDCOM PPM in realizarea proiectelor de constructii influenteaza semnificativ:

  • cresterea eficientei in planificarea proiectelor.
  • cresterea capacitatii de monitorizare a progresului in cadrul proiectului.
  • imbunatatirea procesului de management al furnizorilor.
  • cresterea controlului costurilor in realizarea proiectelor.
  • cresterea eficientei in managementul riscului.
  • cresterea eficientei in managementul proiectelor.

andcom back

Serviciile noastre sunt adresate tuturor firmelor in care managerii se axeaza pe proiecte sau ar dori sa lucreze in echipe de proiect, implementeaza sau initiaza solutii la nivel de organizatie intr-una sau in mai multe sucursale si zi de zi au nevoie de acces rapid la cat mai multe date pentru a reactiona la situatiile din cadrul organizatiei si din afara acesteia.

Daca doriti sa obtineti mai multe informatii despre produsul nostru, va invitam sa ne contactati! 

www.andcom.biz/ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 119 – octombrie 2015, pag. 4

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/10/01/andcom-managementul-investitiilor-in-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.