«

»

TOP GEOCART: Echipamente si sisteme pentru masuratori industriale, geodezie, constructii. Leica Zeno

Share

Cu aproape 200 de ani de experienta, Leica Geosystems este pionier in dezvoltarea si productia de solutii profesionale pentru topografie. Specialistii nostri, extrem de motivati de dezvoltare, isi folo­sesc spiritul inovator pentru a transpune ideile in realitate. Produsele rezultate impresioneaza prin precizie, fiabilitate si robustete. De aceea, profesionistii din industrie au incredere in Leica Geosystems.

Leica Zeno TrueStory – MONITORIZAREA PROFILELOR DE SOL

topgeocart octombrie foto 2 copyIn vederea desfasurarii in conditii optime a procesului de Monitorizare a profilelor de sol in judetul Timis, OSPA Timisoara a achizitionat un instrument GNSS – Leica CS25 Plus, pentru culegerea de date geospatiale din teren, date stocate, fotografiate si descrise intr-o baza de date spatiala – GIS, pentru o localizare de mare acuratete a profilelor de sol care urmeaza a fi executate de catre personal specializat din cadrul OSPA Timisoara.

Leica CS25 Plus ruleaza pe o platforma Windows 7, avand un display generos, pentru a putea utiliza in teren informatia existenta pe hartile pedologice in format digital si georeferentiate care se regasesc in arhiva institutiei.

Leica Zeno Case Study – MONITORIZAREA PROFILELOR DE SOL

Client: OFICIUL DE STUDII PEDOLOGICE SI AGROCHIMICE TIMISOARA – OSPA

Obiective:

  • Monitorizarea profilelor de sol in judetele Timis si Caras Severin
  • Suprapunerea datelor geospatiale culese din teren peste harti ale solurilor si/sau cadastrale in format TIFF, georeferentiate
  • Culegerea si analiza spatiala a datelor geografice cu privire la terenurile din Judetul Timis

Echipament:
• Leica CS25 Plus + Zeno Connect  Zeno Field

www.topgeocart.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 119 – octombrie 2015, pag. 50

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/10/01/top-geocart-echipamente-si-sisteme-pentru-masuratori-industriale-geodezie-constructii-leica-zeno/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.