«

»

ALUPROF: MB-SLIMLINE – Noul sistem de fereastra produs de ALUPROF

Share

aluprof noiembrie foto 3Stil, clasa, sic – acestea sunt caracteristicile distinctive ale trendului „Slim“. „Slim“, cu forma sa caracteristica, arata atractiv de fiecare data. „Slim“ are mare succes nu doar in lumea modei, ci si in arhitectura. Formele drepte ale acestui nou model de fereastra sporesc atractivitatea vizuala a cladirii si ii confera acesteia gratie.

Sticla montata intr-o fereastra confectionata  cu un sistem din aluminiu avand o structura slim ofera, de obicei, o imagine mai ampla a mediului inconjurator. Se creeaza o perfecta imbinare vizuala a cladirii cu ambientul, asigurand, totodata, izolarea perfecta pentru conditiile atmosferice dezavantajoase. Noul sistem de ferestre cu bariera termica MB-SLIMLINE, produs de ALUPROF, este o solutie unica in grupul sau de produse. 

Noul produs de la Aluprof are profile din aluminiu foarte inguste, vizibile in exteriorul structurii si care asigura, in acelasi timp, un nivel ridicat de izolare termica. Cu aceste forme neobisnuite ale profilelor, sistemul poate fi utilizat atat in proiectarea structurilor noi cat si la modernizarea celor existente.

Structurile bazate pe acest nou sistem pot inlocui perfect feres­trele de tip vechi, executate din profile de otel, asigurand o ima­gine similara din exterior si crescand performanta termica a inchiderii. Integritatea structu­rala corespunzatoare este asigurata de stalpi speciali de ranforsare.

Buna performanta termica a sistemului MB-SLIMLINE este obtinuta, printre altele, datorita celor doua tipuri de bariere termice dar si formelor speciale ale baghetelor.

Poate fi utilizata o gama variata de sticla – pana la 81 mm -, avand diferite structuri, inclusiv geam cu nivel redus de emisivitate, geam de siguranta sau geam cu un nivel superior al parametrilor de izolare anti-sunet.

Sistemul permite utilizarea majoritatii tipurilor de feronerie pentru ferestre disponibile pe piata.

Sistemul MB-SLIMLINE a fost proiectat pentru construirea diferitelor tipuri de ferestre cu deschidere interioara (cu des­chidere laterala, ferestre cu pivotare orizontala, ferestre oscilo-batante) dar si pentru fe­restre care nu se deschid, carac­te­rizate de o izolatie termi­ca excelenta, de o performan­ta crescuta a izolarii anti-sunet, a rezistentei la apa, a permeabi­litatii aerului si un nivel ridicat de integritate structurala.

Sistemul permite construirea ferestrelor in doua variante – cu rama vizibila din exterior sau cu rama invizibila din exterior (varianta SG). Aspectul sectiunilor pentru ferestrele care nu se deschid, dar si pentru cele care se deschid, este aproa­pe identic in cazul ramelor care nu sunt vi­zibile din exterior.

Parametri  tehnici:

  • Permeabilitatea aerului: clasa 4, EN 1026:2001; EN 12207:2001
  • Rezistenta la apa: clasa E 1500, EN 1027:2001; EN 12208:2001
  • Izolare termica (Uw): de la 0,8 W/(m2K)

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 120 – noiembrie 2015, pag. 24

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/11/01/aluprof-mb-slimline-noul-sistem-de-fereastra-produs-de-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.