«

»

CADWARE Engineering: Ultimele zile pentru achizitia licentelor perpetue Autodesk

Share

ADSK-Desktop-Subs-Banner-2014

Modurile in care proiectam si construim lumea inconjuratoare se schimba rapid, ceea ce schimba si uneltele pe care le folosim si modul in care companiile si persoanele cumpara si acceseaza licentele software.

Licentele perpetue pentru majoritatea produselor individuale Autodesk nu vor mai fi disponibile dupa 31 ianuarie 2016, iar pentru majoritatea suitelor Autodesk dupa 31 iulie 2016.

Pentru achizitiile de licente noi Autodesk face treptat trecerea de la licente perpetue la licente pe baza de abonament. In prima faza a acestei tranzitii, incepand cu 1 februarie 2016 licentele noi ale produselor individuale, cu exceptia anumitor Suite Autodesk, vor fi, in general, disponibile doar ca Desktop Subscription. Dupa aceasta data, Suitele Autodesk vor mai fi disponibile ca licente perpetue pana la 31 iulie 2016.

Licentierea Desktop Subscription ofera o experienta de gestionare si implementare simplificata, si face mai usoara introducerea unor noi unelte si tehnologii in fluxul de lucru cu costuri initiale mai reduse si posibilitatea de a plati pe parcurs. CADWARE Engineering va ofera abonamente Autodesk Desktop Subscription pe 3 luni sau 1 an, iar din luna martie 2015 vor fi disponibile si abonamente multianuale (2 si 3 ani).

Planificati acum si achizitionati licente perpetue cat timp mai sunt disponibile.

Puteti utiliza in continuare licentele perpetue achizitionate pana pe 31 ianuarie 2016, dar nu uitati sa atasati abonamentul Maintenance Subscription tuturor licentelor pentru a va proteja investitia. Cu un abonament Maintenance Subscription active beneficiati de cele mai noi versiuni ale programelor si multe alte beneficii.

imagine newsletter

 

Promotie Autodesk Desktop Subscription

Pana pe 22.01.2016 va oferim pana la 25% reducere la achizitia licentelor Autodesk Desktop Subscription pe 1, 2 sau 3 ani.

  • Discount 25% la achizitia licentelor Autodesk Desktop Subscription pe 1, 2 sau 3 ani pentru clientii care detin déjà licente perpetue 2005-2015. Pentru fiecare licenta perpetua detinuta se poatea chizitiona o licenta Desktop Subscription cu reducere. Produsele participante care pot fi achizitionate cu 25% reducere: AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD Architecture, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor/Inventor Professional, Autodesk Building Design Suite Premium, Autodesk Product Design Suite Premium, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya.
  • Discount de 15% la achizitialicentelor Autodesk Desktop Subscription pe 1, 2 sau 3 ani pentru clientii care nu se incadreaza in prima categorie.

promo_dts_cadwareAutodesk este cel mai mare producator de aplicatii software CAD din lume, aplicatii ce servesc profesionistilor din domenii precum arhitectura si constructii, inginerie civila, inginerie mecanica si electrica, productie, media & entertainment. In calitatea sa de lider global, Autodesk foloseste cele mai noi tehnologii pentru a furniza clientilor sai cele mai moderne instrumente de lucru.

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultant si support ethnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare de personal. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center.

Pentru mai multe informatii si oferte va rugam sa ne contactati.

logo_CADWARE_final_R

CADWARE Engineering SRL
Partener Autorizat Autodesk
Telefon: 021.340.40.91
Email:
office@cadware.ro
Web: www.cadware.roDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/01/06/cadware-engineering-ultimele-zile-pentru-achizitia-licentelor-perpetue-autodesk/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.