«

»

ALUPROF: Caminul dumneavoastra este sigur si cald cu rulourile exterioare ALUPROF

Share

aluprof februarie foto 2 newRulourile exterioare din aluminiu sunt mult mai eficiente decat cele obisnuite, precum obloanele rabatabile exterioare sau obloanele simple, deoarece structura lor permite crearea unui efect de air-bag intre suprafata ferestrei si covorul de lamele si actioneaza ca un excelent izolator. De asemenea, economiseste energie, ajutand la reducerea costurilor facturilor de curent cu pana la 30% pe an.

Rulourile exterioare din aluminiu contribuie semnificativ la reducerea pierderilor de caldura pe timpul iernii si imbunatatesc consumul de energie din cladire. De asemenea, asigura protectie impotriva zapezii, ploii si a vantului. Pe timpul verii, rulourile exterioare din aluminiu Aluprof pot proteja, in mod eficient, spatiile interioare impotriva supra-incalzirii, reducand consumul de echipamente suplimentare de racire.

 

Solutiile oferite de ALUPROF includ:

Sisteme incastrate de rulouri exterioare

Sistemele de rulouri tencuibile SP & SP-E sunt, in principiu, proiectate pentru cladirile noi dar pot fi utilizate si pentru cele deja existente, odata ce se efectueaza modificarile necesare la buiandrugul ferestrei. Aceasta solutie, inclusiv modalitatea de montaj, trebuie luate in considerare din timpul proiectarii cladirii.

Sistemele SP & SP-E izoleaza excelent termic si acustic, deoarece nu necesita modificari ale ferestrelor deja existente, ale usilor sau la buiandrug, neafectand, deci, consumul de energie al cladirii. Mai mult, se integreaza perfect in fatada cladirii.

Partea frontala a casetei poate fi baza pentru orice material de finisare (ipsos, zgura etc.) ramanand, astfel, un element insesizabil in fatada. Alte elemente, precum capacul de vizitare sau ghidajele, se pot asorta coloristic cu ferestrele.

Rulourile exterioare tencuibile Aluprof SP si SP-E sunt singurele produse poloneze recomandate pentru cladirile pasive, de catre Institutul Passive House din Darmstadt.

Sisteme aplicate de rulouri exterioare

Sistemele de rulouri aplicate SK & SKP sunt proiectate, in principiu, pentru cladirile deja existente. Avantajul acestor produse este ca nu necesita pregatiri speciale de pre-instalare si nici modificarea structurii existente, deoarece nu sunt integrate in fereastra. Astfel, cumparatorii pot decide montajul rulourilor exterioare aplicate oricand doresc. Rulourile pot fi montate in tamplaria ferestrei sau direct pe perete. In primul caz, Aluprof recomanda alegerea unui sistem semi-oval SKP de caseta, deoarece se potriveste perfect peretelui exterior, sau sistemul SK, avand caseta taiata in unghi de 45°. Pentru instalarea pe perete, sunt recomandate sistemele ovale (SKO & SKO-P).

Sisteme suprapuse de rulouri exterioare

Sistemul suprapus de rulouri exterioare SKT OPOTERM poate fi utilizat atat la cladirile noi, cat si la cele modernizate. Acest produs universal si versatil poate fi instalat neintegrat, partial sau total integrat, deoarece partea din fata a casetei poate fi, de asemenea, baza pentru orice material de finisaj (polistiren, ipsos, zgura etc.) ramanand un element insesizabil in fatada.

Avantajul deosebit al SKT Opoterm este capacitatea de a alege modalitatea de revizie a produsului (acces de jos sau prin fata casetei ruloului), chiar inainte de montajul ruloului. Instalarea se face direct in cadrul ferestrei, utilizand profilul de legatura potrivit. De precizat ca profilele de legatura oferite de Aluprof sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de ferestre si usi (aluminiu, lemn sau PVC).

Sisteme anti-efractie de rulouri exterioare

La acest tip de produs, ghidajele din aluminiu au o intaritura speciala, care previne devierea si smulgerea profilelor rulourilor exterioare. In plus, mecanismul de inchidere, montat in partea de jos a ruloului, impiedica ridicarea acestuia, ceea ce asigura o protectie eficienta a casei. Casetele rulourilor exterioare sunt fabricate din aluminiu, deci sunt usoare, rezistente la intemperii si usor de intretinut.

Rulourile exterioare anti-efractie ALUPROF sunt singurele produse poloneze certificate RC3 anti-efractie, fapt confirmat de testele efectuate in laboratorul acreditat PN-EN 1627:2011.

Lamela pentru rulourile exterioare

Lamela covorului rulourilor exterioare este, de obicei, fabricata din foaie de aluminiu de calitate superioara, umpluta cu spuma poliuretanica si are doua straturi de vopsea de protectie (sistemul PU/PA). Acestea fac produsul mai rezistent la abraziune si la intemperii. Aluprof pune, de asemenea, la dispozitia clientilor sai si profile din aluminiu extrudat cu o inalta rigiditate si stabilitate dar si profile PVC, in functie de sistemul utilizat. Gama larga de culori va va ajuta, cu siguranta, sa le asortati oricarui tip de fatada.

Plase pentru insecte

Plasele pentru insecte asigura o protectie extrem de practica si eficienta impotriva insectelor, in timp ce mentin fluxul de lumina si aer curat in spatiile interioare. Oferta Aluprof include trei sisteme pentru plasele anti-insecte: fixe, cu balamale si glisante. Aceasta diversitate va permite sa alegeti o plasa pentru insecte potrivita pentru toate tipurile de ferestre si camere. Plasa pentru insecte cu balamale MRO se potriveste perfect pentru usa de la balcon.

In camerele in care se doreste o protectie constanta, precum dormitorul, baia sau camera copilului, plasa cu cadru fix MRS (ferestre din lemn sau PVC) sau MRZS (ferestre din aluminiu) sunt solutiile perfecte. Pentru usile de la curte, va recomandam plasa glisanta MRP. Avantajul acestui nou produs Aluprof este acela ca sistemul independent, rulant, al plasei pentru insecte MZN permite, oricand, inchiderea si deschiderea acesteia. In plus, fiecare din aceste sisteme de rulouri exterioare Aluprof poate fi echipat cu o solutie de plasa pentru insecte.

CONTACT
ALUPROF SA
Birou si Depozit
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A, Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
E-mail: aluminiu@aluprof.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 122 – ianuarie-februarie 2016, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/02/07/aluprof-caminul-dumneavoastra-este-sigur-si-cald-cu-rulourile-exterioare-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.