«

»

CADWARE: Autodesk Subscription – noua modalitate de a accesa software Autodesk

Share

Adsk_Subs

Abonamentele Autodesk va ofera acces la aplicatiile Autodesk – aceleasi versiuni complete ca la licentele perpetue – dar cu posibilitati de plata flexibile pentru un buget mai usor de gestionat. 

Reducere 70% la abonamentele AutoCAD LT pe 3 ani

Economisiti 70% la abonamentele pe 3 ani la produsele din familia AutoCAD LT in schimbul licentelor permanente din generatia 2005-2015. Promotie valabila pana pe 22 aprilie 2016.

Pentru fiecare licenta permanenta din familia AutoCAD LT versiunile 2005-2015 pe care o dati la schimb puteti achizitiona un abonament pe 3 ani cu 70% reducere. Oferta este valabila pentru urmatoarele produse:

• AutoCAD LT/AutoCAD LT for Mac
• Inventor LT
• AutoCAD Inventor LT Suite
• Revit LT
• AutoCAD Revit LT Suite

Promotia se adreseaza clientilor care detin licente permanente din familia AutoCAD LT 2005-2015 si care accepta sa le schimbe cu abonamente pe 3 ani la produsele din lista de mai sus. Licentele permanente la care se renunta nu mai pot fi utilizate si trebuie dezinstalate in termen de 30 de zile de la data inceperii abonamentului pe 3 ani.

 

Cu Abonamentele Autodesk aveti cele mai noi aplicatii cu cele mai mici costuri

Abonamentele Autodesk ofera o modalitate flexibila si rentabila de a achizitiona si accesa programele si serviciile de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra. Cu Abonamentele Autodesk puteti mari sau micsora numarul de licente atunci cand doriti. Contractele anuale, multianuale sau trimestriale va permit sa accesati aplicatiile Autodesk intr-un mod care tine cont de necesitatile individuale de afaceri si considerentele bugetare.

 

De ce Autodesk Subscription?

lowest_cost_of_entryCel mai mic cost initial

• Flexibilitatea de a controla costurile fara o investitie intiala mare in licente sau un angajament pe termen lung. Puteti plati pe parcurs.
• In unele cazuri veti putea factura costul cu licentele software catre clientii dumneavoastra, aceste costuri devenind cheltuieli operationale si nu de capital. 

scale_up_and_downCresteti sau reduceti rapid

• Autodesk Subscription va permite sa adaugati sau sa renuntati usor la licente.
• Puteti creste usor numarul de licente pentru a gestiona o varietate mare de proiecte temporare sau necesitatile de personal suplimentar, cum ar fi angajatii part-time.

 

latest_toolsAccess la cele mai noi aplicatii

• Aveti acces automat la cele mai noi versiuni ale aplicatiilor software si imbunatatirile acestora.

 

 

 

reduced_riskRisc redus

• Avand costuri initiale mai mici, va puteti micsora riscurile cand incepeti o afacere noua.
• Aveti ocazia de a accesa functionalitati mai mari cu riscuri mai mici. De exemplu, puteti alege sa va abonati la editia Ultimate a unei Suite Autodesk in loc de editia Standard pentru a rezolva nevoile pe termen scurt ale unui proiect.

CADWARE Engineering asigura in Romania servicii de licentiere, consultanta si suport tehnic pentru aplicatiile software si echipamentele hardware distribuite, instruire si certificare personal. CADWARE Engineering este Autodesk Silver Partner, Autodesk Authorized Training Center si Autodesk Certification Center.

CADWARE Engineering SRL
Partener Autorizat Autodesk
Telefon: 021.340.40.91
Email: office@cadware.ro
Web: www.cadware.roDaca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/03/05/cadware-autodesk-subscription-noua-modalitate-de-a-accesa-software-autodesk/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.