«

»

ADEPLAST: ultima inovatie – vopseaua all-inclusive AERIA GOLD

Share

aeria_gold copy copyAdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele şi tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru o vopsea all-inclusive, AERIA GOLD, AdePlast a investit în cercetare, în tehnologie şi în promova­re peste 1 milion de euro.

Superlavabila AERIA GOLD cu PORUS X este utilizată pentru vopsirea tuturor suprafeţelor pe bază minerală: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidării din cărămidă; BCA; plăci de ipsos; plăci de gips-carton; beton. Randamentul de acoperire al superlavabilei AERIA GOLD cu PORUS X se păstrează la putere maximă pe toate aceste suprafeţe.

Fiind o vopsea foarte rezistentă,este potrivită pentru suprafeţele ce necesită o curăţare frecventă. Prin multitudinea de caracteristici pe care AERIA GOLD cu PORUS X le întruneşte, aceasta satisface toate nevoile cu care te confrunţi atunci când renovezi.

Albul intens şi proprietăţile nepoluante o încadrează ca fiind eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă precum: spitale, clinici şi cabinete medicale, maternităţi, şcoli, grădiniţe, restaurante etc, precum şi pentru orice alte încăperi supuse la decon­taminări frecvente.

AERIA GOLD cu PORUS X întruneşte definiţia vopselei ideale pentru o renovare ca la carte şi pentru durabilitatea unei lucrări bine re­alizate. Pentru că AdePlast este cea mai inteligentă alegere.

aeria_2 copy copyDE CE SA ALEGI AERIA GOLD?

Renovarea unei case, zugrăvitul, produce mult deranj, dar şi aşteptări pe măsură. Aflat în faţa raftului de vopsele, nu ştii ce să alegi: o vopsea care se aplică dintr-un strat şi termini zugrăvitul mai repede sau una super albă pentru luminozitate? Ar fi poate mai bine să alegi o vopsea care lasă peretele să respire, o vopsea care se spală uşor – sau una prietenoasă cu mediul, cu efect antibacterian?

Multe nevoi, şi mai multe răspunsuri!

Satisface toate nevoile cu care te confrunţi în momentul renovării, deoarece este:

 • Super – lavabilă: se spală cu apă şi detergent
 • Super – albă: peretele zugrăvit va fi alb strălucitor.
 • Super – acoperire: un singur strat este suficient, deoarece acoperă dintr-o singură mână, fără să stropească – iar rezultatul este un perete cu aspect mat-mătăsos.
 • Are o lucrabilitate foarte bună: se întinde uşor, nu ţine la mână. Ingredientele active din AERIA GOLD îi conferă un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sănătăţii. AERIA GOLD acţionează, încă din momentul aplicării, precum un scut şi protejează în mod continuu şi activ împotriva bacteriilor din mediul înconjurător.
 • Hidrofobă: datorită ingredientului PORUS X, AERIA GOLD are permeabilitate la vapori şi lasă peretele să respire.
 • Formula nepoluantă: prietenoasă cu mediul, fără mirosuri neplăcute la aplicare.

ADEPLAST – CEA MAI INTELIGENTA ALEGERE! 

Vopseaua all-inclusive AERIA GOLD – o vopsea care le face pe toate

 • SUPER ALBA
 • SUPER LAVABILA
 • SUPER ACOPERIRE
 • LUCRABILITATE
 • ANTIBACTERIANA
 • NEPOLUANTA
 • HIDROFOBA
 • PERETELE RESPIRA

Contact:
ADEPLAST
Adresa: 
107063 – Corlatesti, Ploiesti, jud. Prahova
Tel: +40.244.338.000
Fax: +40.244.338.004

http://www.adeplast.ro/aeria-gold-cu-porus-x/

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 124 – aprilie 2016, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/04/01/adeplast-ultima-inovatie-vopseaua-all-inclusive-aeria-gold/

3 pings

 1. Daniela a spus:

  Motivele pentru care am ales vopseaua premium Aeria Gold all-inclusive au fost acelea ca nu are miros neplacut si este nepoluanta. Am vrut ceva non toxic pentru camera copilului. La aplicare a fost suficienta o singura mana, peretii arata si acum ca si cand abia am renovat pentru ca se curata foarte usor si nu raman urme. Nu stiu exact ce contine, dar se simte un miros deosebit, un miros de curat daca pot spune asa.

 2. TudorC a spus:

  Acopera 200mp asa cum scrie pe cutie. Dupa parerea mea este cel mai bun lavabil existent acum pe piata; este de un alb imaculat; in casa este un miros deosebit, un miros de curat, de farmacie daca pot spune asa

 3. PostolacheVali a spus:

  Am folosit-o pentru baie si bucatarie unde aveam ceva mai multa umiditate si ma temeam de mucegai. Sunt foarte multumit; se aplica simplu si se curata usor.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.