«

»

ALGABETH: Inspiratie pentru arhitecti si constructori

Share

algabeth aprilie spreadStiati ca ALGABETH este cel mai mare importator de piatra naturala?

ALGABETH face parte din grupul Stone Group ce detine 6 cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari.

Cu cel mai mare stoc din Romania, ALGABETH vine in intampinarea cerintelor pietei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatra naturala, cum ar fi: 120 modele marmura, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar, 15 modele de onix.

Daca sunteti interesati sa lucrati cu piatra naturala, va stam la dispozitie indiferent de marimea proiectului dumneavoastra.

Fabrica ALGABETH poate prelucra zilnic pana la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, poate lustrui 200 mp de piatra naturala si poate efectua diferite prelucrari: lustruire, fia-mare, buciardare, periere, antichizare, matuire, orice tip de prelucrare canturi si multe altele.

 

O provocare de la ALGABETH: O casa sau Acasa?

Din ce in ce mai multi constructori si arhitecti folosesc si recomanda calitatile pietrei naturale, in continuare va prezentam doar cateva din avantajele acestui tip de material, caracteristici care va vor face cu siguranta sa luati in considerare folosirea lui in locuinta sau sediul de firma la care visati. Piatra naturala e cel mai sigur mod de a implini dorintele celor ce isi doresc nu doar o casa ci sa se simta ACASA.

Piatra naturala are un caracter unic, inspira stabilitate si grandoare. Variatiile sunt nenumarate: culoare, model, textura. Ceea ce e creat de natura e aproape imposibil de reprodus si de aici o si mai mare frumusete a spatiului construit.

VARIETATEA
Modelele de design sunt nelimitate. Din punct de vedere estetic, limita este doar imaginatia arhitectului. Ceea ce poate fi construit cu piatra naturala este foarte variat.

DURABILITATEA
Durabilitatea pietrei naturale nu a fost regasita in nici un alt material de constructie.
Acest lucru creaza, pe langa esteticul rafinat, o legatura emotionala. Constructiile din piatra naturala sunt,  pana la urma, o mostenire a umanitatii de-a lungul timpului.

ECOLOGIE
Eforturile de extragere ale produselor din piatra naturala (cea pe care natura ne-o ofera „de-a gata”) sunt mai mici decat fabricarea produselor artificiale. Emisia de gaze reziduale, de exemplu, este redusa folosind piatra care este produsa in mod natural. Acest material are capacitate termica ridicata, are durabilitate exceptionala si costuri de intretinere reduse. De asemenea este asigurata o permanenta a modelului pe suprafete intinse. Folosind piatra naturala in constructii putem arata ca ne pasa de mediul inconjurator si ca depunem eforturi pentru a il proteja.

UNICITATE
Proiectele de design in piatra naturala ies in evidenta. Ele reflecta pasiunea, gustul si personalitatea designerului. Piatra naturala se diferentiaza de celelalte materiale prin unicitate. Modelul nu poate fi imitat, fabricat sau falsificat.

VALOAREA
Valoarea pietrei naturale depaseste masura monetara. Piatra naturala are un plus de longevitate, usurinta in intretinere, continuitate pentru viitor si stabilitate in prezent. Toate aceste atuuri depasesc investitia initiala.
In zilele noastre a construi cu piatra naturala este mai accesibil si mai eficient datorita modernizarii metodelor tehnologice si a automatizarii echipamentelor de extractie din carierele de piatra. Aceste avansari tehnice permit fabricantilor sa taie module mai subtiri, facand acest lucru mai rapid, cu un cost mai mic decat in trecut. Dezvoltarea de tehnologii noi ajuta la instalare, aceasta facandu-se in prezent mult mai usor, mai rapid si mai sigur.
Un plus foarte mare este ca piatra naturala este simplu de intretinut, iar aspectul ei pur si simplu se imbunatateste o data cu trecerea timpului.
Piatra naturala poate fi o marturie a proportiilor timpului, a traditiei materialelor si a rezistentei elementelor naturale. Piatra naturala pur si simplu devine din ce in ce mai rafinata cu trecerea timpului.
Piatra naturala este despre celebrarea esentelor culturale.
Piatra naturala inseamna simbioza caminului cu natura.

Mai multe detalii gasiti pe www.algabeth.ro

Contact:
ALGABETH SGI
Str. Parului
Comuna Brazi – Sat Popesti
Jud. Prahova
Cod: 107087

Tel.: 0244 481 119 | 0244 481 117 | 0372 768 488 | 0733 101 353
Fax: 0244 481 109
Email: info@algabeth.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 124 – aprilie 2016, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/04/01/algabeth-inspiratie-pentru-arhitecti-si-constructori/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.