«

»

Grupul VELUX sarbatoreste 75 de ani de existenta prin evenimente organizate in intreaga lume

Share

Aducem lumina in casa ta de 75 de ani si ne dezvoltam continuu

velux_logo

In urma cu 75 de ani, inginerul danez VillumKann Rasmussen a avut o idee care a revolutionat modul in care locuiesc oamenii in prezent. Acum ni se pare normal sa locuim in spatiul din podul casei, dar inainte de 1941, aceste spatii erau nelocuite din cauza lipsei luminii naturale si aerului proaspat. VillumKann Rasmussen a conceput prima fereastra de mansarda care sa se poata deschide, iar de atunci VELUX a crescut devenind un grup international de companii in peste 40 de tari, in care lucreaza aproximativ 9500 de oameni.

A denumit fereastra VELUX, de la “ventilatie” (VE) si “lumina” (LUX, in limba latina), cele doua elemente vitale din orice locuinta confortabila, sanatoasa. Prima fereastra de mansarda creata in 1941 reprezinta inca baza pentru gama actuala de produse VELUX, iar ideea de a“aduce lumina in casa ta” inca reprezinta motto-ul companiei, ca si acum 75 de ani. VillumKann Rasmussen s-a autodefinit “inginerul luminii naturale”.

velux_75

Foto:
CEO-ul Grupului VELUX, JorgenTang-Jensen (stanga), impreuna cu Lars Kann-Rasmussen, reprezentantul celei de-a doua generatii a familiei fondatoare si fost CEO al Grupului VELUX, privind fereastra cu numarul un milion, produsa in Germania in 1963. Fereastra este acum parte a colectiei VillumWindowCollection din Copenhaga.

O companie care vibreaza si investeste in inovatie

Desi Grupul VELUX implineste 75 de ani, ramane o companie moderna si dinamica, care adera la schimbare si care investeste foarte mult in inovatie. Noua generatie de ferestre de mansarda VELUX a introdus noi standarde in domeniu, luand in considerare bilantul energetic al ferestrelor. De altfel, anul 2015 este anul cu cele mai bune rezultate financiare obtinute pana acum de catre Grup.

“Vedem ca exista o cerere mare pentru solutii eficiente energetic pentru constructiile sanatoase – iar proprietarii de case cer produse de inalta calitate la un pret competitiv. Succesul nostru din ultimii 75 de ani are o legatura stransa cu focusul nostru pe calitate, inovatie si gestionarea relatiei cu clientii ”, spune Noemi Ritea, General Manager la VELUX Romania.

Produsele folositoare societatii sunt parte a formulei noastre de business

Angajamentul fata de societate are radacini puternice in ADN–ul nostru. Acum 50 de ani, fondatorul companiei a definit “obiectivul Companiei Model”, care sustine in esenta ca principalul scop al Grupului VELUX este acela de a aduce valoare societatii, clientilor, furnizorilor si angajatilor, printr-un comportament exemplar in toate domeniile.

Grupul VELUX este detinut de catre Fundatiile VELUX si doneaza o mare parte a profitului sau pentru proiecte pe teme culturale, sociale, de cercetare si protectia mediului. In 2015, fundatiile au facut 545 de donatii, in valoare totala de peste 111 milioane euro.

Aniversarea

Cea de-a 75 –a aniversare va fi marcata pe tot parcursul anului 2016 printr-o serie de activitati care vor celebra ideea de a aduce lumina naturala si aerul proaspat in casele si vietile oamenilor, iar pe data de 1 aprilie 2016, marea aniversare a fost sarbatorita intern in cadrul Grupului VELUX.

Despre Grupul VELUX

De 75 de ani, Grupul VELUX a contribuit la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit din intreaga lume, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. Programulnostru de produse include ferestre de mansarda, rulouri decorative si parasolare, rolete exterioare, produse de montaj, solutii automatizate inteligente. Aceste produse contribuie la asigurarea unui climat interior sanatos si sustenabil. Pentru munca si pentru studiu. Pentru joaca si pentru relaxare. Noi activam la nivel global – avand companii de vanzare si productie in mai mult de 40 de tari in care lucreaza aproximativ 9.500 de angajati din toata lumea. Grupul VELUX este detinut de VKR Holding A/S, o companie cu raspundere limitata, patronata in exclusivitate de catre cele doua fundatii VELUX si familie. Pentru maimulte informatii, acceseaza www.velux.com. 

Contact
Madalina Petrescu
Marketing & Design Manager
VELUX Romania S.R.L.
Tel. 0268 402 740
Email: romania.marketing@velux.com

 

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/04/01/grupul-velux-sarbatoreste-75-de-ani-de-existenta-prin-evenimente-organizate-in-intreaga-lume/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.