«

»

TOP GEOCART: Solutie pentru profesionisti – Leica 3D DISTO Windows

Share

topgeocart aprilie foto 1Cu aproape 200 de ani de experienta, Leica Geosystems este pionier in dezvoltarea si productia de solutii profesionale pentru topografie. Specialistii nostri, extrem de motivati de dezvoltare, isi folo­sesc spiritul inovator pentru a transpune ideile in realitate. Produsele rezultate impresioneaza prin precizie, fiabilitate si robustete. De aceea, profesionistii din industrie au incredere in Leica Geosystems.

Realitatea activitatii de constructii si amenajari interioare a ultimilor ani ne-a aratat ca pot supravietui si evolua in acest domeniu companiile care se adapteaza la noile cerinte ale beneficiarilor.

Un alt aspect este legat de piata de constructii si amenajari interioare premium, care include, in mod evident, lucrul cu materiale costisitoare si elemente de arhitectura preten­tioase si complexe.

Este, asadar, suficient un lasermetru cu care sa schitam caracteristicile esentiale arhitecturale ale unui spatiu? Cel mai probabil, nu.

Leica Geosystems 3D Disto este un instrument unic pentru captarea si proiectarea exacta a masuratorilor tridimensionale. Viteza si precizia 3D DISTO aduc eficienta fara precedent pentru aplicatii cum ar fi:

  • Crearea de sabloane CAD: Un 3D DISTO este puntea dintre realitate si CAD. Atunci cand trebuie sa taiati pentru a se potrivi si stiti ca masuratorile originale sunt corecte, puteti taia chiar si cele mai scumpe materiale cu incredere.
  • Vizualizare si navigare 3D: Noua versiune de software-ul Leica 3D DISTO pentru dispozitive inteli­gente, care utilizeaza Windows®, afiseaza acum rezultatele in trei dimensiuni. Cu posibilitatile de vizualizare si navigare 3D, este chiar mai usor sa verificati punctele masurate.
  • Building Information Modeling (BIM): Puteti prelua date DXF direct in tableta Windows si sa utilizati 3D DISTO la vizualizarea punc­­telor de sprijin, transfer de cote sau verificarea elementelor critice de constructie.

Axele de rotire orizontale si verticale 3D DISTO sunt motorizate – exact ca la o statie robotica, ceea ce creeaza un proces de lucru si de vizare a punctelor necesare extrem de simplu: se pozitioneaza punctul laser aproximativ in zona unde dorim sa preluam detalii, se vizeaza cu ajutorul tehnologiei video pe ecranul tabletei Windows la care ati cuplat aparatul, se atinge usor ecranul in dreptul tintei si apoi 3D DISTO se deplaseaza singur si aseaza punctul direct in mijlocul tintei de pe ecran.

Daca mentionam si posibilitatea setarii manuale, prin vizualizare pe tableta a intervalului de preluare a punctelor, ajungem cu siguranta la imaginea corecta despre acest produs: rezolva problemele profesionis­tilor, le usureaza si le perfectioneaza munca.

TOP GEOCART vine, asadar, in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale profesionistilor in domeniu, aducand in Romania solutia Leica 3D DISTO, o solutie completa pentru cei care nu vor sau nu-si permit sa faca vreun compromis in activitatea lor de constructii si amenajari interioare.

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 124 – aprilie 2016, pag. 40

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/04/01/top-geocart-solutie-pentru-profesionisti-leica-3d-disto-windows/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.