«

»

AQUAPROIECT SA: Studii – Proiectare – Consultanta. Ingineria mediului & Managementul apelor

Share

aquaproiect_logoSC AQUAPROIECT SA reprezinta unul dintre cele mai mari institute de proiectare din Romania in domeniul gospodaririi apelor si ingineriei mediului. Societatea are sediul central in Bucuresti, filiale in Chisinau – Republica Moldova si Erbil – Irak si o experienta de peste 60 de ani in acest domeniu. 

SC Aquaproiect SA furnizeaza studii de proiectare si consultanta pentru constructii hidro­teh­nice (baraje, lacuri de acumulare, derivatii si aductiuni, amenajari de rauri etc.), constructii civile, administrative si industriale, retele de alimentare cu apa inclusiv statii de tratare, retele de canalizare inclusiv statii de epurare, drumuri si poduri, subtraversari, apeducte, sisteme de irigatii, sisteme de drenaj, statii de pompare, depozite ecologice de deseuri, managementul deseurilor, decontaminare si reconstructie ecologica situri contaminate, studii de mediu. Studiile de teren (topo/geo) si analizele de laborator geotehnic si de calitate a apei necesare serviciilor de proiectare sunt intocmite si efectuate in cadrul departamentelor specializate ale Aquaproiect SA.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor servicii de calitate superioara si rezultate de incredere la preturi competitive, asigurand creativitate in aplicarea de solutii optime si moderne.

Echipa noastra de ingineri, cu o deosebita experienta in fiecare domeniu in care activam, impreuna cu potentialul asigurat de noua generatie de specialisti, beneficiind de aparatura si de tehnologii moderne, constituie valoarea noastra cea mai de pret. 

Portofoliu

  • Avem o contributie semnificativa in majoritatea lucrarilor in domeniul managementului apelor si a master-planurilor, atat in Romania, cat si la nivel international.
  • Am proiectat peste 130 de baraje din beton, contraforti sau din materiale locale pentru acumulari de apa, cu inaltimi de la 15 m la 125 m si volume de acumulare de la 1 milion m3 la 1 miliard m3.
  • Am intocmit proiecte pentru lucrari de regula­rizare a cursurilor de apa si pentru protectia impotriva inundatiilor a peste 2.000 de localitati, 3.100 obiective economice, 2,3 milioane de ha terenuri agricole etc. 

Proiecte recente:

  • Barajele Grunjren, Bastora, Merawa, Regiunea Autonoma Kurdistan in Irak;
  • Sistem de alimentare cu apa si canalizare in Cojusna, Republica Moldova;
  • Amenajarea raului Moldova pentru apararea frontului de captare din orasul Baia, judetul Suceava;
  • Centru de management integrat al deseurilor, inclusiv statie de sortare si de tratare a levigatului la Rosiesti, judetul Vaslui;
  • Decontaminarea si reconstructia ecologica a fostelor situri petroliere;
  • Master-planul barajelor pentru Regiunea Kurdistan, Irak;
  • Planul pentru prevenirea, protectia si diminuarea efectelor inundatiilor in patru bazine hidrografice: Olt, Somes, Banat si Arges.

Infiintata in anul 1953, avand sute de proiecte de succes, capabilitate tehnica demonstrata, o baza de date de interes national si un sistem modern de management, Aquaproiect SA este capabila sa lucreze la standarde internationale si sa indeplineasca cerintele noii realitati a pietei, respectand principiile dezvoltarii durabile. 

Contact:
AQUAPROIECT SA
Sediul central
Str. Splaiul Independentei, Nr. 294
Sector 6, Bucuresti
Tel: +4.021.316.00.35 | +4.021.316.00.40
Fax: +4.021.316.00.42
Email: office@aquaproiect.ro

Sucursala Sibiu
Str. Autogarii, Nr. 16, Sibiu

Filiala Erbil, Iraq
Bakhtearee No. 40/1668
Erbil, Kurdistan Region, Iraq
Tel.: +964.750.817.3086
Email: erbil@aquaproiect.com

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 125 – mai 2016, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/05/01/aquaproiect-sa-studii-proiectare-consultanta-ingineria-mediului-managementul-apelor/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.