«

»

ESCHENBACH ZELTBAU: MULTI-LIGHT… sistem usor de cort

Share

eschenbachConstructia consta din profile rotunde de aluminiu eloxat, care sunt fixate la punctele de legatura prin sleide din otel galvanizat.

Profilele se cupleaza printr-un sistem simplu si eficace. Drept urmare, nu sunt necesare suruburi si bolturi.

 

DATE TEHNICE

Latime: 2-3-4-5 m

Inaltime la streasina: 2,26 m

Dotare: PVC alb sau colorat, Polyglas, Podea

Punem la dispozitie trei modele din gama Multi-Light:

  • Multi-Light – Pagoda
  • Multi-Light – Cort evenimente
  • Multi-Light – Pavilion

Firma noastra, cu sediul in D – 97631 Bad Königshofen, producator de sisteme pentru corturi si hale, scene si accesorii complete pentru evenimente cultural-artistice si expozitionale, serveste clienti din intreaga lume.

Tehnologii moderne si materiale performante, de calitate superioara, stau la baza realizarii unor produse menite sa satisfaca cele mai inalte exigente ale beneficiarilor nostri. Modul de constructie al sistemelor, timpul scurt pentru montare si demontare, nenumarate posibilitati de modificare si combinare, precum si stocul imens din depozitele noastre (250.000 m² material  pentru corturi) pot satisface, intr-un timp foarte scurt, orice solicitare.

Avand dimensiuni si forme deosebite, sistemele noastre pentru corturi se pot utiliza, de exemplu, la amenajarea de depozite si hale pentru targuri si expozitii, corturi VIP pentru diverse evenimente sau orice alte manifestari de acest gen.

Prin constructia halelor industriale si de depozitare firma Eschenbach Zeltbau reactioneaza la cerintele pri­vi­toare la durabilitate si eficienta in sectorul de constructii. Modelele incep cu hale de depozitare cu rezistenta mica la greutatea zapezii, hale industriale cu rezistenta mare la greutatea zapezii, pana la hale cu peretii din metal obtinandu-se in final o constructie fixa.

De la conceperea unui proiect, pe baza unei idei a beneficiarului, trecand la realizarea lui practica si pana la faza finala, de predare la cheie a unei hale sau alte constructii, toate sunt produse de catre o singura firma: Eschenbach Zeltbau GmbH & Co. Multumita unui asemenea sistem de lucru au fost realizate cu succes multe proiecte pentru clientii nostri.

Contact:
Eschenbach Zeltbau GmbH & Co.
Hoher Markstein 18 – 24
D – 97631 Bad Königshofen

Pentru informatii suplimentare in limba romana va sta la dispozitie Florian Lindenmayer
Tel: +49 9761 900 67 | Mobil: +49 174 3441808
Fax: +49 9761 900 29
Email: lindenmayer@eschenbach-zeltbau.de
www.eschenbach-zeltbau.de

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 125 – mai 2016, pag. 32

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/05/01/eschenbach-zeltbau-multi-light-sistem-usor-de-cort/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.