«

»

Conferinta NEW CITIES: Speakeri din 7 tari ale lumii, la Bucuresti

Share

new_cities

In premiera in Romania, arhitecti urbanisti si peisagisti din elita mondiala, oameni de cultura, ambasadori, antreprenori de top din 7 tari ale lumii se vor reuni intr-o conferinta inspirationala despre viitor in arhitectura si urbanism sub genericul NEW CITIES.
 

Conferinta Inspirationala Internationala despre Viitor in Arhitectura si Urbanism NEW CITIES va avea loc pe 13 iunie 2016, in Sala Pictura a Teatrului National Bucuresti, incepand cu ora 13.00.

Invitatii din auditoriu, format din oameni de cultura, arhitecti, urbanisti, peisagisti, profesori, arhitecti-sefi, ingineri, antreprenori, reprezentanti ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale, specialisti in managementul transportului, specialisti in calitatea mediului, studenti, public larg vor fi purtati intr-o fascinanta calatorie de 4 ore prin orasele lumii, cu probleme in prezent, cu solutii in viitor.

Cum vor evolua orasele? Sunt orasele suficient de prietenoase cu locuitorii lor? Care sunt tendintele mondiale in urbanism? Cum reusesc arhitectii japonezi sa faca respirabile marile aglomerari urbane din Tara Soarelui Rasare? Vom trai in orase verticale? Cat de accesibile sunt solutiile de economisire si generare a energiei propuse de olandezi? 

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vor raspunde speakerii invitati, personalitati remarcabile, arhitecti de prestigiu, urbanisti si peisagisti de talie mondiala, oameni de cultura din 7 tari ale lumii.

Inscrierile se pot face online, pe site-ul NEW CITIES (http://rba.share-architects.com/new-cities/).

*

Conferinta NEW CITIES se va incheia cu evenimentul de lansare a primei editii a „Romanian Building Awards”-Premiile Nationale pentru Spatiul Construit, cel mai mare eveniment de recunoastere a excelentei in proiectarea si executia spatiului construit.

Initiatori si organizatori Romanian Building Awards si NEW CITIES: Ordinul Arhitectilor din Romania, Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu”, Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii si Asociatia culturala Pro Event.

Vezi aici programul conferintei

Mai multe detalii pe http://rba.share-architects.com/new-cities/

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/05/25/conferinta-new-cities-speakeri-din-7-tari-ale-lumii-la-bucuresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.