«

»

IRIDEX GROUP PLASTIC: Cu gandul la viitor. Solutii inteligente pentru un mediu mai sigur si mai curat

Share

iridex_iuniePentru ca ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostri, ne preocupa in permanenta mediul inconjurator.

Din acest motiv, promovam pe piata din Romania, inca din 1993, cele mai noi si mai performante solutii destinate minimizarii impactului pe care activitatea umanail are asupra mediului.

Indiferent ca este vorba despre impermeabilizarea unui depozit nou de deseuri sau despre inchiderea unei celule de deseuri ajunse la capacitate maxima, noi avem capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru a oferi solutia cea mai potrivita.

Materialele pe care le promovam vin de la producatori de top, cu renume international. Iar atunci cand este nevoie intr-un proiect de unul dintre aceste materiale, specialistii nostri ofera, in mod gratuit, consultanta specializata la proiectare, bazata pe programe digitale de calcul si consultanta la instalare. Este modul nostru de a ne asigura ca materialele sunt utilizate, defiecare data, in mod corect.

In ultimii 22 de ani, amprenta noastra se regaseste pe intreg teritoriul tarii, acolo unde proiectele de mediu vin sa imbunatateasca nivelul de trai al oamenilor si sa redea mediului inconjurator suprafete acoperite candva de deseuri.

Geotextile, geomembrane, geogrile si geocelule; geocompozite bentonitice, saltele umplute cu beton si sisteme de detectie a defectelor in membrana; gabioane, saltele de gabioane, bariere impotriva caderilor de pietre sau impotriva torentilor, reprezinta doar o parte dintre solutiile cu care venim in sprijinul finalizarii cu succes a oricarui proiect de mediu.

www.iridexplastic.ro

 

Sisteme de compostare cu aerare fortata si acoperire cu membrana semipermeabila

Sistemele de compostare cu aerare fortata si acoperire cu membrana semipermeabila reprezinta cea mai performanta si economica solutie de tratare a deseurilor organice, oferind un control riguros al mirosurilor si emisiilor. Aceasta solutie ofera aceleasi performante precum sistemele de compostare in cladiri, insa la costuri de investitie si operare mult reduse.

O solutie economica

Un factor critic este controlul costurilor de opera re a unei instalatii de tratare a deseurilor. Reglementarile din ce in ce mai stricte si cresterea competitiei in tratarea deseurilor au condus la scaderea profitului pe tona. Operatorii care doresc sa supravietuiasca pe termen lung trebuie:

  • sa creasca eficienta instalatiei de tratare a deseurilor
  • sa creeze un potential de venit prin comercializarea compostului de foarte buna calitate
  • sa reduca investitia initiala si costurile de operare
  • sa se asigure ca instalatia respecta toate reglementarilein vigoare

Solutia este reprezentata de tehnologia de tratare aeroba a deseurilor organice folosind membrane semipermeabile.

Aceasta tehnologie ofera operatorilor aceeasi performanta si aceeasi protectie a mediului precum

sistemele de compostare in tunele, in hale, cu biocontainere, insa la costuri substantial reduse.

Instalatiile de tratare a deseurilor prin compostare aeroba in sistem inchis cu membrana semipermeabila sunt utilizate pe scara larga la nivel global. Cu ajutorul acestora se trateaza milioane de tone pe an.

Un sistem complet

Echipat cu un sistem de aerare pozitiv si un dispozitiv de monitorizare a valorilor temperaturii si oxigenului, creeaza conditii ideale de compostare in interiorul gramezilor, retinand eficient mirosurile si alte emisii, precum praful si componentele organice volatile.

Se obtine astfel o capacitate de tratare mai mare pe o suprafata redusa, cu implicare umana si consum de energie minime, in plus, nu sunt necesare alte instalatii de tratare a aerului.

In Romania

Acest sistem beneficiaza deja de o prezenta consistenta pe piata din Romania in centre de management integrat al deseurilor precum: Bucuresti (Chiajna-Rudeni), Constanta (Costinesti), Mures (Sanpaul), Bacau (Onesti),TulceafMihai Bravu), Salaj (Dobrin).

Contact:
IRIDEX GROUP PLASTIC SRL
Bulevardul Eroilor, nr. 6-8 077190 Voluntari, Ilfov Romania
Email: marketing@iridexgroup.ro
Tel.: +40 21 241 55 13 | +40 21 241 55 12 | +40 757 063 801
Web: www.iridexplastic.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 126 – iunie 2016, pag. 16

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/06/01/iridex-group-plastic-cu-gandul-la-viitor-solutii-inteligente-pentru-un-mediu-mai-sigur-si-mai-curat/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.