«

»

TOP GEOCART si Leica Geosystems lanseaza in Romania LEICA PEGASSUS BACKPACK

Share

topgeocart iunie 4In perioada 6-7 mai s-a desfasurat la Alba Iulia Simpozionul International Stiintific GEOCAD2016. Cu aceasta ocazie, Top geocart a prezentat, pentru prima data in Romania, sistemul dedicat de Mobile Mapping Leica Pegasus BackPack.

Cu Leica Pegasus BackPack colectarea de date profesionale este posibila, in teren, absolut oriunde, de la  zonele in aer liber pana la infrastruc­turile subterane cu acces limitat. Prin captarea completa de imagini 360° si sistemul de vizualizare sferica, impreuna cu tehnologiile Lidar de preluare a datelor din teren, profesi­onistii din domeniu sunt asigu­rati ca niciun detaliu nu este neglijat.

Un senzor de lumina hardware asigura operatorul ca toate imaginile sunt utilizabile, in timp ce alte functii sunt verificabile si reglabile direct pe tableta, in teren.

Prezentarea lui Michal Reiprich la Alba Iulia a inclus o prima demonstratie in Romania cu sistemul Pegaus Back­Pack, demonstratie organizata de Top Geocart si Leica Geosystems, care a inclus o sesiune practica de preluare date din teren (in zona Cetatii Alba Iulia), descarcare si, de asemenea, prelucrarea datelor si prezentarea rezultatelor intr-o forma interactiva, spectaculoasa si mai ales eficienta.

Totodata, personalul suport tehnic al Top geocart a oferit, in zona externa a conferintei, sesiuni practice si demonstrative cu noul echipament de preluare date GIS Leica Zeno 20. Cu aceasta ocazie, participantii au putut remarca avantajele incontestabile oferite de Zeno 20.

Aceste avantaje includ noul software de preluare date din teren dezvoltat pe platforma Android, precizia suplimentara centimetrica disponibila pe Zeno 20, usurinta modului de lucru, forma ergonomica si comoda a noului echipa­ment, precum si robustetea si fiabilitatea acestuia in conditii dificile de lucru.

De asemenea, a fost prezentata si noua solutie de colectare GIS a punctelor inaccesibile din teren, Gametec, cea care reuseste sa colecteze cu succes aceste puncte, prin conectarea Zeno 20 la disto­matul Leica S910 si folosirea lor impreuna.

Top geocart, impreuna cu partenerii traditionali de la Leica Geosystems, continua asadar implicarea in a oferi comunitatii stiintifice si profesionale din domeniu din Romania accesul si informarea legate de cele mai noi tehnologii.

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 126 – iunie 2016, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/06/01/top-geocart-si-leica-geosystems-lanseaza-in-romania-leica-pegassus-backpack/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.