«

»

Expo Conferinta Internationala de Arhitectura RIFF: Noutati din domeniul acoperisurilor, sistemelor de izolatie, fatadelor si pardoselilor

Share

riffExpo Conferinta Internationala de Arhitectura RIFF (Roofs, Insulations, Façades, Floors) – Acoperisuri, Sisteme de izolatie, Fatade si Pardoseli – este unul dintre cele mai importante forumuri dedicate celor mai recente exemple de buna practica din arhitectura europeana. 

Expo Conferinta RIFF va avea loc la Bucuresti, pe 21 si 22 noiembrie 2016.

Prezentarile din programul RIFF vor aduce in centrul atentiei structuri inovative de fatade, proiecte de acoperisuri si sisteme de izolatie folosite la cele mai reprezentative cladiri recent construite, noile tendinte si solutii folosite pentru pardoseli.

Proiectele vor fi prezentate din perspective diferite, a arhitectului, dar si a constructorului.

RIFF Bucuresti 2016 va aduce impreuna peste 250 de arhitecti, proiectanti, constructori si beneficiari, lideri de pe piata constructiilor, companii cu solutii tehnologice de ultima generatie pentru acoperisuri, sisteme de izolatie, fatade si pardoseli.

Expo Conferinta RIFF face parte din programul de formare profesionala continua pentru arhitecti si este organizata impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR), fiind prezidata de arh. Serban Tiganas, presedintele OAR.

Expo Conferinta Internationala de Arhitectura RIFF (Roofs, Insulations, Façades, Floors) – Acoperisuri, Sisteme de izolatie, Fatade si Pardoseli este un eveniment cu un program dens si complex, incluzand sesiuni plenare oficiale si doua sesiuni tema­tice: „Fatade & Sisteme de izolatie“ si „Acoperisuri – Pardoseli & Sisteme de izolatie“.

Expo Conferinta Internationala de Arhitectura RIFF va gazdui si Expozitia proiectelor nominalizate la Romanian Building Awards – Premiile Nationale pentru Spatiul Construit.

Simultan cu RIFF, in aceeasi locatie, va fi organizata Expo Conferinta COTRACTOR a antreprenorilor din constructii, care va reuni: companii din domeniu, contrac­tori, ingineri de structuri, arhitecti, investitori si dezvoltatori imobiliari, investitori din sectorul public si privat.

CONTRACTOR 2016 reprezinta o adevarata oportunitate de a intalni noi parteneri si colaboratori, de a identifica noi proiecte si posibilitati de investitii.

Expo Conferinta Internationala de Arhitectura RIFF (Roofs, Insulations, Façades, Floors) – Acoperisuri, Sisteme de izolatie, Fatade si Pardoseli este organizata de ABplus Events, facand parte dintr-o serie de evenimente de amploare dedicate arhitecturii si constructorilor, organizate incepand din 2010 in Romania, Polonia si Ungaria: LAUD – Arhitectura Peisagistica si Infrastructura Urbana, INGLASS – Arhitectura si Ingineria Sticlei, GIS – Arhitectura si Design Interior, RIFF – Acoperisuri, Sisteme de izolatie, Fatade si Pardoseli si CONTRACTOR.

Pentru noutati si informatii, accesati:

http://bucharest.ieriff.eu , www.share-architects.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 127 – iulie 2016, pag. 54

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/07/01/expo-conferinta-internationala-de-arhitectura-riff-noutati-din-domeniul-acoperisurilor-sistemelor-de-izolatie-fatadelor-si-pardoselilor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.