«

»

TOPO CAD VEST: Echipamentele Light Weight Deflectometer (LWD) TERRATEST 5000 BLU cu tehnologie Bluetooth si aplicatie pentru smartphone

Share

topocadvest_iulieEchipamentele Light Weight Deflectometer (LWD) „TERRATEST 5000 BLU” sunt cele mai inteligente aparate de testare cu placa dinamica de sarcina din lume si primele care utilizeaza tehnologia Bluetooth + o aplicatie pentru smartphone si navigare vocala.

TERRATEST 5000 BLU revolu­ti­oneza domeniul de testare a gradului de compactare al solului cu placa dinamica de sarcina, deoarece este primul aparat de acest gen din lume care nu foloseste cabluri pentru transferul datelor. Masuratorile sunt transmise prin Bluetooth de la placa de sarcina la computerul de masurare, smartphone sau tableta.

Este un avantaj imens pe Santi­e­rele de constructii, deoarece computerul de masurare nu mai trebuie plasat langa componentele mecanice. Astfel, nu va sta in cale niciun cablu pentru transferarea datelor.

TERRATEST 5000 BLU este adecvat pentru utilizarea pe orice teren, deoarece operarea fara cablu duce la evitarea deteriorarii „punctului slab” al aparatului – conectorul de pe placa de sarcina. Fara cablu = nicio problema!

Avantaje:

  • Inovatie mondiala: Bluetooth – cablurile nu va incomodeaza in timpul masuratorilor;
  • Inovatie mondiala: aplicatie pentru sistemul de operare Android – puteti controla aparatul Light Weight Deflectometer prin intermediul telefonului sau al tabletei;
  • Inovatie mondiala: navigare vocala – instructiunile vocale va indruma de-a lungul procesului de masurare;
  • Rezistent la apa la fiecare utili­zare datorita capacului de sticla;
  • Sistem GPS cu imagini preluate prin satelit;
  • Imprimanta integrata pentru lis­tare rapida;
  • Stick de memorie USB pentru transferul conventional al datelor in computer;
  • Memorie interna pentru stocarea imediata a rezultatelor testelor;
  • TERRATEST 2.0 – software nou pentru PC, pentru analiza si managementul rezultatelor;
  • 1 an garantie de la producator.

TERRATEST 5000 BLU efectueaza testele pentru determinarea calitatii compactarii cu placa dinamica de sarcina intr-un mod foarte confortabil, utilizand tehnologia Bluetooth. TERRATEST 5000 BLU este primul deflectometru din lume care transmite wireless datele de la placa de sarcina la dispozitivul de masurare, smartphone sau tableta. Acesta este un mare avantaj pe santierele de constructii, deoarece niciun cablu nu incomodeaza procedura de testare. Deci, fara cabluri, fara probleme!

Mai multe detalii gasiti pe: www.placa-dinamica.ro 

Contact:
TOPO CAD VEST SRL
Str. Ion Creanga, 26C/26, 330011, Deva, jud. Hunedoara, Romania
Mobil: 0727.575.246 | E-mail: topocadvest@gmail.com, vanzari@topocadvest.ro

B-dul Ghica Tei, nr. 155, Sector 2, Bucuresti
E-mail: office@topocadvest.ro

Web: www.topocadvest.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 127 – iulie 2016, pag. 29

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/07/01/topo-cad-vest-echipamentele-light-weight-deflectometer-lwd-terratest-5000-blu-cu-tehnologie-bluetooth-si-aplicatie-pentru-smartphone/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.