«

»

ALUPROF: Sufrageria mai aproape de natura: noile usi liftant-glisante de colt de la ALUPROF

Share

aluprof august foto 1Petrecerea timpului cu cei dragi, intr-o camera de zi cu vedere la zona inconjuratoare, reprezinta visul multor investitori la proiectarea propriilor case. Usile liftant-glisante de colt ALUPROF MB-77HS sunt pro­punerea perfecta pentru toti cei aflati in cautarea unor pereti care sa stearga barierele dintre interiorul cladirii si mediul inconjurator. 

Pentru a se izola de lumea exterioara, unii se odihnesc in sufragerie. Altii viseaza ca momentul de respiro pe care il pot prinde aici le va alina oboseala. Insa adevarata fuga de zgomotul de zi cu zi este posibila numai in armonie cu natura. Gradina de langa casa si contactul cu plantele cultivate cu grija reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si sporire a bunei dispozitii. Deschiderea sufrageriei catre mediul inconjurator devine acum posibila datorita usilor liftant-glisante de colt ALUPROF MB-77HS. Solutia asigura atat accesul neingradit la vederea spre exterior, cat si posibilitatea de aranjare a spatiului cladirii intr-un mod original si modern.

Un singur pas pana in gradina

Usile de colt, care leaga sufrageria de gradina, influenteaza nu numai aspectul interiorului, ci chiar fatada cladirii. Mai mult, ele joaca un rol cheie, protejand-o de pierderile de caldura sau spargeri. De tipul de usi pe care il veti alege va depinde utilizarea optima a spatiului in sufragerie si iluminarea incaperilor. Produsul oferit de liderul sistemelor din aluminiu, ALUPROF – usi liftant-glisante de colt MB-77HS – repre­zinta o solutie deosebit de practica, fara angajarea unui spatiu prea mare.

Manevrarea lui este usoara, chiar si pentru copii sau pentru persoanele cu dizabilitati. Mecanismul folosit la usile de terasa MB-77HS asigura libertatea la inchiderea si deschiderea aripilor. Ajuta, totodata, la evitarea anumitor probleme legate de aranjarea spatiului. Pozitionarea usilor liftant-glisante de colt permite economisirea spatiului, in comparatie cu usile clasice si amplasarea mobilierului de asa natura, incat sa nu impiedice deschiderea acestora. MB-77HS este o solutie utila si deosebit de atractiva din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea sistemele de colt se bucura, in ultima vreme, de o popularitate din ce in ce mai mare – explica Bozena Ryszka, Marketing Manager al marcii ALUPROF.

Casa deschisa spre terasa

In cazul usilor liftant-glisante de colt MB-77HS, folosirea a doi pereti din sticla in locul unuia singur face ca aria de vitrificare a cladirii sa de­vina foarte mare. Datorita acestui lucru, interiorul cladirii este umplut de lumina solara si pare mult mai mare.

Solutia proiectata de inginerii ALUPROF permite crearea unor aripi cu gabarit mare, ce inseamna pentru proiectant posibilitati mari de aranjare a mobilierului. Usile liftant-glisante de colt, deschise atunci cand iesim direct in gradina sau pe terasa, sporesc impresia de „spatiu deschis” si permit pastrarea unui stil distinct, atat pentru incaperea res­pec­tiva, cat si pentru cladire in general. Atunci cand usile sunt inchise, ele reprezinta peretii vitrificati ai cladirii.

Usi pentru misiuni speciale

Pentru a fi functionale si estetice, usile pentru terasa necesita executarea din materiale de cea mai buna calitate si indeplinirea nor­melor tehnice de cel mai inalt nivel. Rezultatul acestei imbinari este sistemul MB-77HS. Pe langa functio­nalitate, confort si estetica, sistemul MB-77HS permite si economisirea energiei. Avand geamuri cu una sau doua camere, se asigura un grad ridi­cat de protectie acustica si termica.

Numeroasele vitrificari care se folosesc la aceasta solutie reduc greutatea cladirii si ii imbunatatesc intre­gul aspect. In plus, fara modificari importante in structura usii, datorita benzilor pentru vitrificare, sistemul ofe­ra posibilitatea echiparii cu geamuri anti-efractie. Acesta este un aspect deosebit de important, deoarece majoritatea efractiilor in case familiale au loc prin usa spre gradina.

Un alt atu al sistemului este confortul la deschidere si inchidere, asi­gu­rat de propulsia „HS-Master”, efec­tuata prin buton sau telecomanda.

Merita amintita si gama larga de culori oferita de producator. Posibilitatea achizitionarii aluminiului in orice culoare extinde variantele de aranjare a intregului spatiu.

Datorita specificului sau, sistemul poate fi folosit nu numai in constructiile de locuinte, ci si in cladirile de utilitate publica – apartamente sau hoteluri. El se inscrie perfect in curentul arhitecturii moderne, transparente. Corpurile cubice nu numai ca imbogatesc aspectul cladirii, ci asi­gura si o vedere panoramica a interiorului. Usile liftant-glisante de colt MB-77HS reprezinta propu­nerea ideala de constructie, care leaga sufrageria de verdele gradinii. Datorita lor, ne putem deschide cladirea catre mediul inconjurator, in conditiile unui consum redus de energie.

Contact:
ALUPROF ROMANIA
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A, Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274

Ofertare sisteme din aluminiu:
E-mail: aluminiu@aluprof.ro

Ofertare sisteme rulouri si usi de garaj:
E-mail: rulouri@aluprof.ro

Comenzi:
Tel.: + 40.374.004.594
E-mail: comenzi@aluprof.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 128 – august 2016, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/08/01/aluprof-sufrageria-mai-aproape-de-natura-noile-usi-liftant-glisante-de-colt-de-la-aluprof/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.