«

»

AZUR: Evrika – lazura destinata protectiei suprafetelor din lemn

Share

azur septembrie spreadMisiunea Azur este de a oferi produse profesionale de cea mai buna calitate pentru protectia si decorarea lemnului. Pentru a avea o protectie optima si a pastra frumusetea lemnului pe o perioada cat mai indelungata, ne indreptam atentia spre selectionarea materiilor prime de cea mai buna calitate si testarea lor continua.

 

Lemnul este unul dintre primele materiale utilizate de om si in acelasi timp un material mereu modern cu multiple utilizari si potentiale noi aplicatii ce ocupa o pondere insemnata in ansamblul materialelor utilizate in prezent.

 

Lemnul are totusi o serie de proprietati nedorite cum ar fi rezistenta scazuta la actiunea factorilor climatici si agentilor de biodegradare. Lemnul neprotejat expus in conditii de exterior isi va schimba relativ rapid aspectul placut prin modificari de culoare, aparitia petelor de mucegai si depunerea de impuritati.

 

Azur ofera o solutie impotriva efectelor neplacute asupra lemnului: Evrika Lazura lemn.

Acest produs este destinat protectiei suprafetelor din lemn: usi, balustrade, mobilier de gradina, ferestre, garduri, foisoare, elemente de fixare din lemn, lambriuri situate la exterior/interior.

Evrika Lazura lemn este dezvoltata pe 8 culori vii si variate: nude, pin, teak, cires, stejar rustic, nuc, marsala, molid. Evrika Lazura lemn asigura un finisaj superior si o protectie indelungata structurilor din lemn daca se utilizeaza in sistem cu Grundul de Protectie lemn.

Lazurile dezvoltate de Azur dau culoare obiectelor care te inconjoara si protejeaza suprafetele acoperite.

 

Beneficii:

  • protejeaza si evidentiaza textura naturala a lemnului
  • asigura o buna rezistenta la intemperii si radiatii UV

Pentru a pastra aspectul natural al lemnului, Evrika Lazura lemn nu acopera textura lemnului, aceasta fiind chiar evidentiata dupa aplicarea lazurii. Aceasta permite trecerea vaporilor de apa din interiorul lemnului spre exterior evitand astfel stagnarea umiditatii in structura lemnoasa care, de altfel, conduce la mucegairea sau chiar putrezirea lemnului.

  • Pe langa efectul de infrumusetare, Evrika Lazura lemn are si un scop functional: de a proteja materialul de intemperii, de inghet/dezghet, de razele UV.

Modul de aplicare: cu pensula, cu rola pentru lacuri sau prin pulverizare in 1-2 straturi.

Mai multe detalii gasiti la adresa: http://www.azur.ro/noutati/produse-noi/lansare-evrika-lazura-lemn.html

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 129 – septembrie 2016, pag. 44

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/azur-evrika-lazura-destinata-protectiei-suprafetelor-din-lemn/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.