«

»

BUILDING HEALTH – Bucharest International Forum: Cum se construieste un spital regional

Share

Spitalul din Aarhus, noul centru regional proiectat de C.F. Møller este cea mai ampla constructie cu destinatie medicala din istoria Danemarcei. Aflat acum in plina faza de constructie, spitalul va fi inaugurat in 2020.

aarhus_hospital

Proiectul, distins cu premiile Design & Health International Academy Award si Building Better Healthcare Award, Best International Design, va fi prezentat in cadrul unui studiu de caz la Building Health Bucharest International Forum 2016, care va avea loc pe 19 si 20 octombrie, la Athénée Palace Hilton.

klavs_hyttel„Proiectele realizate de C.F. Møller se concentreaza intotdeauna pe asigurarea calitatii senzoriale a spitalelor construite, o calitate sustinuta de materiale speciale utilizate si de integrare arhitectural-artistica”, sustine arh. Klavs Hyttel, Presedintele C.F. Møller, Speaker si Invitat al evenimentului.

Sectorul medical reprezinta un domeniu cheie in portofoliul C.F. Møller, un nume de referinta la nivel mondial in proiectarea cladirilor cu destinatie medicala.

Building Health Bucharest International Forum 2016 va reuni arhitecti, ingineri proiectanti, constructori, reprezentanti ai administratiei publice, investitori din sanatate, furnizori de solutii si de tehnologii pentru constructii, specialisti si speakeri internationali din mai multe tari.

Forumul prezinta bune practici, exemple de succes, studii de caz si solutii pentru constructiile din sanatate si pentru imbunatatirea calitatii spatiului medical.

Un eveniment organizat de BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, in parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA, ARCHITECTS FOR HEALTH si ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.

Mai multe informatii pe www.building-health.ro si www.facebook.com/SpatiulMedical

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/building-health-bucharest-international-forum-cum-se-construieste-un-spital-regional/

1 ping

  1. Dumitru a spus:

    Sunt sigur ca s-a furat si acolo, dar macar s-a dus la bun sfarsit proiectul.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.