«

»

GORDIAS: Consultanta si proiectare pentru constructii metalice

Share

gordias septembrieCINE SUNTEM? 

Fondata in anul 2003, Gordias SRL s-a infiintat cu scopul acordarii consultantei in domeniul managementului de proiecte si dezvoltarii afacerilor in domeniul constructiilor metalice.

Anul 2006 a adus lansarea companiei si in activitatea de proiectare, devenind astfel un furnizor important de solutii integrate in domeniul constructiilor metalice si mixte otel-beton.

Incepand din anul 2011 Gordias a devenit repre­zentant pe Romania al solutiilor ConSteel, soft specia­lizat pe constructii metalice si mixte otel-beton.

Gordias are membri activi in AICPS (Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri din Romania), IABSE (International Association for Bridge and Structural Engineering) si grupuri tehnice de lucru ale organizatiei ECCS (European Convention for Constructional Steelwork), asumand astfel si un rol important in diseminarea informatiilor de profil.

 

MISIUNEA echipei noastre este sa ajutam clientii atat in dezvoltarea unui spirit competitiv etic si realizarea de investitii mai performante prin experienta noastra profesionala, cat si in a avea o modalitate de lucru eficienta prin implementarea de softuri performante care permit utilizatorului sa obtina o gama larga de solutii structurale.

 

VIZIUNE:

Sa devenim lideri in servicii de consultanta si proiectare din domeniul constructiilor metalice prin profesionalismul, experienta si spiritul inovator al echipei Gordias.

 

VALORI:

  • Competenta
  • Profesionalism
  • Spirit inovativ
  • Experienta
  • Grija pentru mediul inconjurator

 

PUNCTE TARI:

  • Echipa tanara si dinamica
  • Dotare moderna
  • Baza de date cu proiecte diversificate
  • Servicii integrate care fac diferenta intre noi si competitorii nostri.

 

CE OFERIM? 

EXPERIENTA IN PROIECTARE:

Proiectarea structurilor metalice este una dintre principalele noastre activitati. Dovada experientei noastre este evidentiata de sute de proiecte cu cele mai diverse functiuni: constructii industriale (Betty Ice Suceava, Heineken Constanta, Terra Bucuresti, RUD Sibiu, IFM Sibiu, Pirelli Slatina, Siniat Turceni, CML Sibiu), centre comerciale (Polus Center Cluj, Grand Mall Metecom Satu-Mare, Mobexpert Sibiu, Terasa Park Lake Bucuresti), saloane auto (Ford Suceava, Opel Deva, Toyota Suceava, Constanta, Dacia Bucuresti), centre sportive si de relaxare (Patinoar Tg. Mures, Sala Multifunctionala Cluj, Sala de sport si Cinema Baza Militara Kogalniceanu), centre hoteliere (Hotel Flora Mamaia), birouri (Sediu Transavia Santimbru, Supraetajare Sigma Business Center Cluj, Centru de Afaceri Sibiu), edificii culturale (Teatrul National de Opereta Ion Dacian Bucuresti), cladiri agricole / zootehnice, monumente istorice sau reabilitarile si consolidarile structurale, domenii in care am activat si am avut performante demonstrate prin premiile obtinute.

 

DISTRIBUTIE DE SOFTWARE – ConSteel

Prin softul ConSteel va punem la dispozitie o solutie integrata.  Aplicatia este destinata birourilor de proiectare, in special pentru cele implicate in proiectarea de structuri metalice si mixte otel-beton. Aplicatia ConSteel acopera toate fazele procesului de proiectare: modelare, analiza structurala; verificarea ansamblelor si a imbi­na­rilor structurale; iar, in final, va ofera posibilitatea de a genera o documentatie flexibila in mai multe limbi.

Metoda de analiza si proiectare ce diferentiaza aplicatia ConSteel de alte softuri este elementul finit cu 14 grade de libertate. Tratand modelul 3D ca un intreg pe tot parcursul procesului, se simplifica calculul si verificarea elementelor structurii. Interoperabilitatea unica intre ConSteel si Tekla Structures ofera posibilitatea utilizatorului sa exporte modelul analizat impreuna cu nodurile atribuite, reducand astfel costurile de detaliere.

ConSteel este dezvoltat de catre o echipa profesio­nista de experti structuristi, ingineri si programatori care sunt in contact continuu cu utilizatorii.

Filosofia noastra este sa punem la dispozitia clientilor nostri o flexibilitate unica in directia dezvoltarii, avand in vedere cele mai actuale nevoi in activitatea de zi cu zi.

Problema Dvs. este obiectul activitatii noastre. Savurati o butelie de vin pana gasim noi solutia adecvata. Pana la 15 octombrie 2016, pentru orice proiect comandat sau licenta ConSteel achizitionata, primiti gratuit o butelie de vin de colectie!

Pentru mai multe informatii contactati-ne cu incredere sau vizitati www.gordias.ro

Contact:
GORDIAS SRL
400180 Cluj-Napoca, str. Carpati, nr. 1, Romania
Telefon: +40 743 060 494
ConSteel support: +40 753 109 394
E-mail: office@gordias.ro
Webpage: www.gordias.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 129 – septembrie 2016, pag. 46

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/gordias-consultanta-si-proiectare-pentru-constructii-metalice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.