«

»

SBR SOLETANCHE BACHY: Bazeaza-te pe noi! Build on us!

Share

sbr iunie foto 3Numele de Soletanche Bachy este echivalent cu al antreprenorului general in domeniul geotehnicii si ingineriei civile, parte a grupului Soletanche Freyssinet si a grupului Vinci Construction. 

Soletanche Bachy este rezultatul fuziunii a doua antreprize: Bachy (infiintata in 1927) si Soletanche (infiintata in 1947), avand astazi peste 10.000 de angajati in 70 de tari. Totodata, Soletanche Bachy se poate mandri cu peste 60.000 de contracte onorate in 100 de tari din intreaga lume.

Lansata ca specialista in tehnologii de injectare a pamanturilor, societatea si-a insusit, in timp, o gama completa de metode si tehnologii specifice ingineriei geotehnice, fundatiilor speciale, lucrarilor subterane, lucrarilor de imbunatatire a terenurilor sau de tratare si control al poluarii.

Proiecte cu rezonanta internationala sunt, de exemplu: fundatia turnurilor Petronas din Kuala Lumpur; stabilizarea nisipului maritim de la cele doua insule Palmiere din Dubai, lucrarile portuare de la Port 2000 din Le Havre, incinta de la Ground Zero – WTC New York, cel mai adanc ecran de etansare din lume la reabilitarea barajului Mud Mountain din SUA, cea mai mare cantitate (25.000 m3 !) de betonare continua din lume, la construirea Muzeului „Al Doilea Razboi Mondial” din Gdansk, Polonia.

Avand 12 subunitati specializate si departamente dedicate cercetarii si dezvoltarii, in care sunt implicati experti in contact direct cu realitatile practice ale specialitatii lor si bazandu-se, totodata, pe parteneri externi cum ar fi laboratoare, institute de cercetare si universitati, s-a creat un mediu extrem de fertil pentru promovarea de idei noi.

Dedicat inovatiilor tehnice, Soletanche Bachy investeste anual 2% din cifra de afaceri in programe de cercetare din Uniunea Europeana si din tarile unde este prezent prin filialele importante.

Toate acestea au facut ca societatea sa detina un portofoliu total de peste 500 licente, cate 35 inre­gistrate anual, licente care au permis obtinerea a peste 15 premii de inovatie acordate de FNTP (Federatia Nationala de Lucrari Publice din Franta) pentru tehnologii si solutii. Printre acestea, sistemul de etansare CWS, procedeul de Hidrofreza, metoda Geomix, tehnologia T.pile, metodele JetPlus, Proccope, Starsol, Colmix, Springsol.

Prezenta in Romania din 1992, filiala SBR a participat, de-a lungul anilor, la realizarea unor proiecte provocatoare, precum Park Lake Plaza, Casa Radio, Siniat Turceni, The Office Cluj, Green Court – C, Azomures, City Business Excellence Center Timisoara, Trade Center Oradea, Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, Victoria Office Business, Freelo Bucuresti.

In aceeasi masura, expertiza grupului Soletanche Bachy ofera solutii globale pentru noile provocari aparute in investitiile din infrastructura de transport navala din Romania, investitii care vizeaza edificarea unor obiective noi si consolidarea structurilor existente, avand ca obiectiv final largirea facilitatilor logistice.

Contact:
SBR Soletanche Bachy Fundatii SRL
RO-024046 Bucuresti, str. Traian nr. 234 (Ilion Offices), et. 6
Tel.: +40-31-102 37 01 | Fax: +40-31-102 37 02
sbr@sbr.ro | www.sbr.ro | www.soletanche-bachy.com

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 129 – septembrie 2016, pag. 8

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/sbr-soletanche-bachy-bazeaza-te-pe-noi-build-on-us/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.