«

»

Ultimele inscrieri la Architecture Conference & Expo 2016

Share

900x600Arhitectura si orasele, Transportul urban, Securitatea prin design si Natura si viitorul arhitecturii sunt cateva dintre subiectele de dezbatere pe care peste 300 de arhitecti le vor aborda in cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo in 6 octombrie la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Sub tematica Renewing cities: Climatul urban pentru noile generatii, peste 15 speakeri nationali si internationali de renume vor sustine prezentari, workshop-uri si sesiuni de dezbatere despre viitorul in arhitectura, cerintele noilor generatii si climatul urban, cladirile verzi sau transportul public.

Agenda evenimentului Architecture Conference&Expo 2016

In prima parte a evenimentului, Irena Bauman (Bauman Lyons Architects) va sustine prezentarea „Arhitecti in tranzitie”, unde va discuta despre natura schimbatoare a domeniului cu provocarile si schimbarile aferente. David Cash, presedintele biroului de arhitectura BDP din Marea Britanie va continua seria de prezentari cu tematica „Proiectarea oraselor ca spatii pentru oameni”, in cadrul careia va transmite modelul propriului birou de arhitectura in realizarea proiectelor urbane de larga sau mica avergura. Attila Beer, administrator Alukonigstahl, va prezenta in cadrul evenimentului studiul de caz Crystal Tower din Bucuresti.

Tematica transportului urban va fi abordata in cadrul celui de-al doilea panel de catre speakerii Benedek Jozsef (Profesor Babes-Bolyai University), Iulian Padurariu (CEO Pony Car Sharing) si Octavian Fanea (Sales Manager Aluterm Group), care vor discuta despre tendintele de dezvoltare a transportului, influenta tehnologiei in transport si usile automate. In cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele studiului „Siguranta prin arhitectura”, ce urmareste sa analizeze perceptia cetatenilor clujeni asupra sigurantei in spatiul public. Eveline Petcu (Project Manager Gehl Architects), Adina Moldan (Cercetator independent Atelier Moldan) sau Daniel Popa (Country Manager Reynaers) vor aborda domeniul, impartasind participantilor din experienta proprie.

In cadrul Architecture Conference&Expo, Daniel Popa va vorbi despre „Solutiile in executia si montajul tamplariei si a peretilor cortina”. Acesta are o experienta de peste 15 ani in afaceri si vanzari, iar ultimii 10 ani ai carierei sale au fost dedicati introducerii si dezvoltarii Reynaers Aluminium in Romania. In calitate de Manager, Daniel a dovedit competenta in diverse proiecte si prezentari, fiind interesat sa-si indeplineasca sarcinile si sa isi dezvolte aria de interes.

Dezbateri pe teme de interes public si proiecte premiate

Pietro Elisei (Fondator&Director General UrbaSofia) si Calin Hintea (Decan Facultatea de Stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii, UBB Cluj-Napoca) vor participa in 6 octombrie la sesiunea de dezbatere despre dezvoltarea orasului Cluj-Napoca, unde cei peste 300 arhitecti si specialisti in domeniile conexe vor aborda aspecte concrete cu privire la viitorul orasului Cluj-Napoca. Melissa Sterry (Fondator Bionic City), Jan Kattein (Director Jan Kattein Architects) si Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool) vor sustine prezentari in cea de-a doua parte a evenimentului moderat de Serban Tiganas, presedinte OAR Romania si a biroului de arhitectura Dico si Tiganas.

La finalul evenimentului va avea loc Gala Premiilor Architecture Conference&Expo, in cadrul careia proiectele inscrise de arhitecti, birouri sau organizatii de arhitectura vor fi premiate. In prealabil, proiectele vor fi analizate de juriul format din arhitectii Charles Phu (Office for Architectural Culture UK), David Cash (BDP Architects), Melissa Sterry (Bionic City) si Serban Sturdza (Director Prodid). Inscrierile la eveniment se realizeaza pe site-ul www.architectureconf.ro, la sectiunea Register, iar arhitectii cu numar TNA beneficiaza de intrare gratuita la eveniment.

Zona expozitionala – punctul de intalnire al arhitectilor cu specialistii din domeniile conexe

Pe langa prezentari si dezbateri, arhitectii se vor  intalni cu specialisti din peste 20 de companii din domeniile conexe arhitecturii: Rigips Saint-Gobain, Knauf Insulation, Symmetrica, EVOComputers, Siceram sau Pipelife. In zona expozitionala dedicata partenerilor, arhitectilor le vor fi prezentate inovatiile din domeniu.

Architecture Conference&Expo se afla la cea de-a IV-a editie si reuneste in fiecare an peste 300 arhitecti si specialisti din domeniile conexe, cu scopul de a dezbate noutatile din domeniu. Conferinta este organizata de Libero Events, agentia de evenimente B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Signal Connect, Fiscalitate 24.7, Cluj Sales Conference, dar si targuri: Touristica.

Companiile care au inteles importanta arhitecturii pentru comunitate si care sustin acest eveniment sunt:
Partener Principal: Alukonigstahl
Partener Silver: Grohe
Parteneri: Rockwool, Fakro, Record, Reynaers, Fundermax, Rigips Saint Gobain, Knauf Insulation, Brikston, Symmetrica, Evo Computers, OpenVille, Unishowroom
Supported by: OAR, OAR Transilvania, OAR Timis, Chic Ville, EuroGSM, Impress.
Official Car: Pony Car Sharing

_______________

Madalina HodorogProject Manager Libero Events
E-mail: madalina@liberoevents.ro
Tel.: 0741 401 399

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/ultimele-inscrieri-la-architecture-conference-expo-2016/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.