«

»

ALUPROF SYSTEM ROMANIA: In armonie cu ambientul: noul sistem ALUPROF MB-86 FOLD LINE

Share

aluprof-oct-fig-2In zilele frumoase si insorite, aproape toti viseaza sa poata simti un strop de primavara si in interior. Pare imposibil? Nimic mai gresit. Cel mai nou sistem de ferestre si usi ALUPROF MB-86 FOLD LINE permite eliminarea, aproape in totalitate, a barierei care desparte incaperea noastra de lumea exterioara. 

Cel mai nou sistem de usi exterioare armonice ALUPROF repre­zinta o solutie unica, permitand, aproape in totalitate, plierea zonelor de geam si deschiderea incaperii spre gradina sau terasa. Aceasta solutie este perfecta atat pentru casele private, cat si pentru apartamentele cu terase spatioase. Sistemul MB-86 FOLD LINE poate fi folosit si intr-o cofetarie sau intr-un restaurant, care isi pot extinde spatiul catre gradina sezoniera.

Acest sistem asigura o libertate incredibila si confortul contactului cu mediul exterior, in orice moment ales de noi. Usile fabricate in sistemul MB-86 FOLD LINE sunt confortabile si simple in utilizare“ – explica Bozena Ryszka, Marketing Manager ALUPROF SA.

Structura usilor armonice permite deschiderea lor atat in exterior, cat si spre interiorul cladirii. Deschiderile au fost create astfel incat sa poata fi pliate fara probleme in orice sistem de configurare.

Modul unic de fabricare a usilor armonice permite executarea structurilor cu volume foarte mari. Fiecare canat de usa poate avea o inaltime de pana la 2,7 m si o latime de 1,2 m.

Posibilitatea de imbinare a mai multor panouri datorita sistemului MB-86 FOLD LINE ne permite sa deschidem tot peretele incaperii. Totodata, structura creata de ALUPROF, datorita fero­neriei speciale a sistemului MB-86 FOLD LINE, garanteaza functionarea confortabila a deschiderilor, avand o greutate maxima de 120 kg pentru fiecare canat.

Aceste usi asigura si un nivel ridicat de izolare termica. „Profilele cu 3 ca­mere au fost dotate cu insertii termice avand o latime de 24 mm pentru tocuri si 34 mm pentru cerceveaua de usa. In ciuda unei suprafete atat de mari de vitrificare, tocmai aceasta solutie ne permite sa putem conta pe o foarte buna izolare de temperaturile scazute de afara“ – declara Bozena Ryszka.

Usile au fost concepute in doua variante de structura – de baza (ST) si cu insertii de izolare suplimentara (HI). Modelul HI ne asigura un nivel ridicat de izolare termica, datorita insertiilor de polietilena intre bariera termica si  camerele de izolare.

Sistemul MB-86 FOLD LINE ofera, de asemenea, posibilitatea alegerii solutiilor pentru praguri. In so­lutia clasica a fost folosita o etan­seizare de inchidere. Acest sistem poate fi montat cu un prag jos, confortabil in utilizare, fiind alegerea perfecta pentru restaurante sau cofetarii.

Structura permite o gama larga de vitrificari – incepand de la 14 mm si pana la 61,5 mm. Aceasta permite folosirea unor pachete cu una sau doua camere. De asemenea, vom putea utiliza la usile armonice geamuri specializate cu nivel ridicat de izolare fonica, precum si geamuri antiefractie.

Un avantaj suplimentar al MB-86 FOLD LINE este compatibilitatea cu sistemul cunoscut si apreciat de ferestre si usi ALUPROF MB-86. In ambele solutii a fost folosit un mod similar de imbinare a profilelor. In plus, anumite profile, garnituri si accesorii sunt comune pentru ambele sisteme“ – adauga Bozena Ryszka.

Sistemul MB-86 FOLD LINE ofera libertate de proiectare a spa­tiilor moderne si frumoase, atat in cladirile de locuinte, cat si in cele utilitare. Usile armonice  superioare indeplinesc atat cerintele arhitectilor, cat si pe cele ale investitorilor si utilizatorilor individuali.

Contact:
ALUPROF ROMANIA
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A, Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274

Ofertare sisteme din aluminiu:
E-mail: aluminiu@aluprof.ro

Ofertare sisteme rulouri si usi de garaj:
E-mail: rulouri@aluprof.ro

Comenzi:
Tel.: + 40.374.004.594
E-mail: comenzi@aluprof.ro
Web: www.aluprof.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 130 – octombrie 2016, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/10/01/aluprof-system-romania-in-armonie-cu-ambientul-noul-sistem-aluprof-mb-86-fold-line/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.