«

»

TOP GEOCART si USAMV Bucuresti, colaborare in cadrul Scolii de vara

Share

topgeocart-oct-foto-1Scoala de vara este un bun prilej pentru viitorii ingineri geodezi de a iesi pe teren si a descoperi echipamente, tehnologii si metode moderne de culegere si prelucrare a datelor geospatiale.

Top Geocart vine, atunci cand este nevoie, in intampinarea dorintei Corpului Academic, a specialistilor si studentilor din domeniul Masuratorilor Terestre de a descoperi, cerceta sau a se perfec­tiona in legatura cu aceste noutati. 

La invitatia doamnei prof. dr. ing. Raluca Manea, decanul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului din cadrul USAMV Bucuresti, specialistii de la Top Geocart au avut placerea de a se deplasa si a efectua prezentari teoretice si cursuri practice, in cadrul Scolii de vara organizate de aceasta prestigioasa institutie.

Cu aceasta ocazie, specialistii nostri au prezentat noile statii totale Leica MS60 si Leica TS16.

Leica Viva MS60 MultiStation este insotita de programul revolutionar Leica Captivate, care transforma datele complexe in modele 3D realiste si realizabile. Cu aplicatii usor de utilizat si tehnologia touch-screen fami­liara, toate obiectele masurate sau proiectate pot fi vizualizate in toate dimensiunile. Leica Captivate da industriilor si aplicatiilor ceva mai mult decat un simplu impuls, indiferent daca viitorii specialisti vor lucra cu statii totale, cu GNSS sau cu amandoua.

Asemenea solutii si tehnologii noi, oferite de Leica Geosystems, ajuta nu numai la activitatea de culegere a datelor geospatiale din teren, ci si la prelucrarea lor intr-un mod mai rapid, mai intuitiv si mai eficient, prin folosirea softului Leica Infinity.

In timp ce Leica Captivate preia si modeleaza datele in teren, Leica Infinity proceseaza datele in birou. Un transfer fluent al datelor asigura reusita proiectului. Leica Captivate si Leica Infinity conlucreaza pentru a imbina datele masurate anterior cu editarea si prelucrarea lor rapida si eficienta.

Top Geocart va continua sa reprezinte un partener de incredere pentru institutiile de invatamant superior din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de  a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
www.topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 130 – octombrie 2016, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/10/01/top-geocart-si-usamv-bucuresti-colaborare-in-cadrul-scolii-de-vara/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.