«

»

Novart Engineering a implementat Viewpoint for Projects – tehnologie cloud pentru livrarea unui proiect major de constructii

Share

novart-nov-foto-1Proiectul „Modernizarea infrastructurii rutiere si a aliniamentelor stra­dale in Orasul Pantelimon, Jud. Ilfov“ a constat in reabilitarea a aproximativ 100 de strazi, in lungime totala de 30 km, valoarea proiectului fiind de 37 milioane lei.

In cadrul proiectului a fost implementat inca de la inceput si utilizat pe tot parcursul executiei extra­netul de proiect Viewpoint for Projects.

Viewpoint for Projects este un sistem de colaborare online pentru constructii, de document management si de ma­nagement al Building Information Modeling (BIM).

Novart Engineering este, din 2012, partener in Romania al Viewpoint for Projects si a implementat solutia de colaborare in proiecte publice si private in valoare de peste 100 mil. Euro. In serviciile de consultanta in constructii pe care le furnizeaza, Novart Engineering foloseste Viewpoint for Projects ca solutie de colaborare intre partile implicate in proiecte, digitalizarea pro­iectelor, managentul documen­telor, managementul proiectarii, managemen­tul executiei proiectelor si BIM.

Implementarea si utilizarea Viewpoint for Projects, in cadrul proiectului „Modernizarea infrastructurii rutiere si a alini­amentelor stradale in Orasul Pantelimon, Jud. Ilfov“, a insemnat:

  • interactiunea online si colaborarea pe documentele proiectului dintre 22 de participanti la proiect din 5 organizatii, respectiv beneficiar, proiectant, manager de proiect, diriginte de santier, executant al lucrarilor de constructii.
  • gestiunea, in conditii de securitate a informatiilor si accesibilitate partajata, pe baza de permisiuni, a 1.875 de fisiere organizate in 5 subproiecte si 175 containere de documente (foldere) insumand 12,9 GB de date.
  • eficienta in accesarea informatiilor si transferul cantitatilor mari de informatii in conditii de siguranta.
  • lucrul colaborativ pe plansele de executie, adaugarea de comentarii, marcaje, observatii etc.
  • managementul planselor si specificatiilor tehnice, managementul dispozitiilor de santier, al documentatiilor economice, graficelor de executie, situatiilor de lucrari, rapoartelor, documentatiei foto, notelor de constatare.
  • fluxuri de lucru automate pentru procesul decizional in cadrul echipei de proiect.
  • arhiva online a documentelor proiectului, cartea tehnica a constructiei online accesibila oricand, de oriunde, de catre responsabilii de proiect in faza de exploatare.

Contact:
SC NOVART ENGINEERING SRL
B-dul. Lacul Tei, Nr. 1-3 (in cladirea ISPE), Et. 6, Camera 619-621, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +40 722 405 744 | Fax: +40 358 816 467
Email: office@4projects.ro | www.4projects.ro | www.novartengineering.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 131 – noiembrie 2016, pag. 35

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/11/01/novart-engineering-a-implementat-viewpoint-for-projects-tehnologie-cloud-pentru-livrarea-unui-proiect-major-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.