«

»

STONA, divizia de retail a Algabeth Stone Group, lanseaza magazinul online www.stona.ro

Share

1
STONA, divizia de retail a Algabeth Stone Group,
lanseaza magazinul online www.stona.ro unde cei interesati de constructii si amenajari pot face achizitii de piatra naturala la un click distanta.

Ceea ce  ii dieferentiaza pe cei de la STONA este marimea depozitului si diversitatea materialelor din piatra naturala,  Algabeth Stone Group, detinand 6 cariere de piatra naturala in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari.

STONA detine in judetul Prahova, foarte aproape de orasul Ploiesti, cel mai mare stoc disponibil de piatra naturala din Romania, 300.000 mp din peste 500 de modele de piatra naturala, cum ar fi: 120 modele marmura, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar si 15 modele de onix.

De asemenea fabrica are  o capacitate de prelucrare zilnica de pana la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, lustruirea a 200 mp de piatra naturala si se pot efectua diferite alte prelucrari: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, matuire, orice tip de prelucrare canturi si multe altele.

Intre 13 si 15 octombrie a avut loc, la sediul Algabeth, evenimentul “Zilele Portilor deshise STONA”.

Evenimentul a constat in organizarea de vizite la fabrica si depozitul de piatra naturala, precum si intr-un seminar sustinut de Lorand Soares Szasz, cel mai cunoscut speaker din  business, despre caile de dezvoltare a unei afaceri.

Pe site-ul www.stona.ro  veti gasi: DIVERSITATE MARE LA PRET MIC!Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/11/01/stona-divizia-de-retail-a-algabeth-stone-group-lanseaza-magazinul-online-www-stona-ro/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.