«

»

NOVART ENGINEERING: 2016, un an foarte bun pentru implementarea tehnologiilor informatice in managementul proiectelor de constructii, cu perspective de crestere pentru 2017

Share

novart_upNOVART ENGINEERING este o companie de consultanta si project management pentru constructii, ale carei  valori  – integritatea, competenta,  eficienta si profesionalismul – constituie coloana vertebrala a echipei de specialisti, cu experienta semnificativa in managementul proiectelor si executia lucrarilor de constructii.

Obiectivul NOVART ENGINEERING este acela de a aduce plus de valoare proiectelor clientilor sai, prin servicii competente, care servesc toate fazele de dezvoltare ale proiectelor din domeniul constructiilor.

 

  • Consultanta si project management pentru constructii

Prin management de proiect in constructii, NOVART ENGINEERING  intelege viziune  si creativitate, dar si experienta, cunostinte  teoretice si practice, precum si aplicarea unui set de tehnici si proceduri specifice domeniului, pentru atingerea tuturor obiectivelor proiectului. Cu ajutorul tehnologiei BIM, NOVART ENGINEERING doreste sa abordeze cu profesionalism modul in care sunt livrate proiectele.

Schimband metodele traditionale cu cele moderne, proiectele de constructii inregistreaza imbunatatiri semnificative, pornind de la un control integral al proiectului, pana la reducerea duratei proiectului si a costurilor de executie cu 20%.

 

  • Consultanta pentru implementarea BIM in Romania

Popularitatea conceptului Building Information Modeling (BIM) creste tot mai mult in Romania, ca urmare a cresterii ponderii folosirii acestuia in tarile cu economii avansate, in unele dintre acestea fiind deja parte a standardelor obligatorii pentru constructii. Beneficiile BIM provin, in principal, din faptul ca BIM inseamna un mai bun mod de management al informatiei in investitii si nu doar o modelare 3D a proiectului sau constructiei.

 

  • Implementarea corecta a Building Information Modeling (BIM)

Indiferent ca este vorba de un investitor, proiectant, executant de lucrari sau utilizator final, implementarea BIM in cadrul organizatiei sau la nivel de proiect are, intotdeauna, drept scop, reducerea costurilor de investitie sau operationale si eficientizarea business-ului prin cresterea competitivitatii si adaptarea la noile realitati ale pietei constructiilor.

 

  • 4D BIM by NOVART ENGINEERING

NOVART ENGINEERING este una dintre putinele companii din Romania care implementeaza si utilizeaza metodologie BIM (Building Information Modeling) in livrarea proiectelor de constructii publice si private.

 

  • Project management in constructii sustinut de tehnologie Microsoft Project, Project WebApp, SharePoint

NOVART ENGINEERING imbina bunele practici in managementul proiectelor de constructii cu avantajele utilizarii tehnologiei informatice de ultima generatie.

 

  • FieldView – aplicatie pentru tablete, de imbunatatire si control al proiectelor si activitatilor echipelor mobile de pe santier

Controlul informatiilor si al activitatilor de pe santier se poate realiza astazi intr-un mod mult mai simplu si eficient. Field View, aplicatie ce schimba modul in care se livreaza proiectele de constructii, accesibila de pe tableta, permite echipelor de proiect sa obtina toate informatiile de care au nevoie direct de pe santier.

 

La acest sfarsit de an, dorim sa multumim partenerilor ce au avut incredere in serviciile oferite de firma noastra:

„NEPI” ( New Europe Property Investments PLC ), „One United Properties”, Hotel ALPIN – Poiana Brasov, „Da Vinci Group Development”, „Top Imoinvest”, „Bliss Residence”, „Coldea Constructii”, Spitalul Universitar de Urgenta – Bucuresti, Primaria orasului Pantelimon.

 

Contact:
SC NOVART ENGINEERING SRL
B-dul. Lacul Tei, Nr. 1-3 (in cladirea ISPE), Et. 6, Camera 619-621, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +40 722 405 744 | Fax: +40 358 816 467
Email: office@4projects.ro | www.4projects.ro | www.novartengineering.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 132 – decembrie 2016, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/12/01/novart-engineering-2016-un-an-foarte-bun-pentru-implementarea-tehnologiilor-informatice-in-managementul-proiectelor-de-constructii-cu-perspective-de-crestere-pentru-2017/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.