«

»

RUFSTER: Un producator autohton in plina dezvoltare care isi respecta clientii

Share

rufster-reclama-decembrieInceputurile fabricii RUFSTER se afla in 2011, in urma unei investitii de 3 milioane de Euro. Proiectul a fost lansat de compania OLINT din Radauti, firma cu o experienta de peste 15 ani in comercializarea invelitorilor metalice si a fost motivat de nevoia unui producator care sa promoveze transparenta si respectul fata de client, oferind produse de calitate si folosind cele mai noi tehnologii de productie disponibile.

In 5 ani RUFSTER a crescut, fiind unul dintre principalii producatori de invelitori din Romania, raportat la consumul de materie prima.

In spatele unei echipe experimentate, avem o investitie actuala de 8 milioane de Euro, capacitati de productie pe 7 tipuri de panouri de invelitori metalice, accesorii pentru sistemul de acoperis, sistem de drenaj, profile gips-carton, toate insumand 20 de linii automate de fabricatie pe un teren de 12.000 mp si stocuri pe cele mai performante materii prime de la producatorii din Europa.

Unitatea de productie RUFSTER are un flux de productie automatizat si optimizat pentru a obtine produse de cea mai buna calitate.

RUFSTER dispune de cea mai noua tehnologie de fabricatie a elementelor sistemului de drenaj, investitie finalizata in 2016 prin implementarea liniei de productie a noilor carlige de jgheab.

RUFSTER este inovator, in 2016 aducand imbunatatiri semnificative la nivel de estetica si performanta in montaj pentru noi panouri de invelitoare si componente ale sistemului de drenaj.

Pe langa produsele superioare, oferim o serie de servicii si avantaje clientilor pentru a le intari increderea in brandul nostru:

  • Producem comenzile din aceleasi loturi de materie prima; astfel se evita diferentele de nuanta de pe acoperis
  • Atestam, in scris, provenienta materiei prime prin Decla­ratia de Origine, un document unic pe piata, care prezinta trasabilitatea oricarei comenzi la ruloul de materie prima
  • Marcam fiecare comanda cu caracteristicile produsului; astfel, se poate citi pe spatele fiecarei coli si verifica daca ceea ce este facturat corespunde
  • Oferim clientilor serviciul de testare a calitatii materiei prime si, totodata, posibilitatea de a asista la procesul de productie a comenzii lor

Te invitam sa afli mai multe despre produsele RUFSTER si noutatile din 2016 pe www.rufster.ro

Reteaua de distributie se intinde acum pe regiunile Moldova si Ardeal. Pentru oferte de pret si masuratori, luati legatura cu cel mai apropiat revanzator RUFSTER.

Contact:
RUFSTER© este marca inregistrata
a firmei SC OLINT COM SRL
Str. Iacob Zadik F.N., Radauti 725400
Jud. Suceava, Romania
+4 0230 564 549
+4 0230 564 562
office@rufster.ro
www.rufster.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 132 – decembrie 2016, pag. 39

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/12/01/rufster-un-producator-autohton-in-plina-dezvoltare-care-isi-respecta-clientii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.