«

»

TERWA: Utilizarea cuplelor TERWA PATENT SYSTEM in zone seismice

Share

terwa-dec-backDupa cum este cunoscut, utilizarea sistemelor de imbinare a barelor de armatura se bucura de o crestere considerabila in zilele noastre. Cuplele TERWA Patent System asigura continuitatea barelor de armatura, transmiterea eforturilor si o ductilitate ridicata a sistemului sub actiunea incarcarilor, inclusiv a incarcarilor seismice.

Cuplele de imbinare a barelor de armatura Terwa Patent System sunt certificate pentru zone cu seismicitate ridicata prin noul Agrement Tehnic A.T. 016-01/315-2015 ce cuprinde toate incercarile realizate in conformitate cu normele in vigoare ISO 15835/2009 sau SR 13515/2007.

Cuplele de imbinare Patent System au fost testate cu succes, rezultatele obtinute incadrand produsele in categoria cea mai performanta de imbinari mecanice, S2 conform ISO 15825-2009 sau categoria HLC2 conform SR 13515/2007. 


 

Terwa este o companie cu o indelungata experienta in producerea componentelor metalice pentru industria automobilelor si constructiilor. Terwa utilizeaza cele mai moderne tehnologii si a dezvoltat parteneriate pe termen lung cu companii din toata lumea. 

In fiecare an, fabrica noastra din Cristian, Brasov (Romania) livreaza volume mari de produse Terwa clientilor nostri din toata lumea. Structura modulara ne permite sa ne adaptam constant la toate tendintele pietei. Terwa si-a depasit concurenta datorita flexibilitatii in lucru si produselor personalizate care iau in totalitate in considerare necesitatile partenerilor nostri si au cel mai bun raport pret/performante. 

Terwa se defineste ca un producator de calitate, compania fiind certificata conform ISO 9001:2008 de catre Lloyd’s Register, iar produsele noastre sunt aprobate tehnic. Calitatea produselor noastre este monitorizata constant pe tot parcursul procesului de fabricatie si de catre laboratoare specializate internationale. 

Terwa se ocupa de tot procesul de fabricatie a unui produs, de la conceptie si design, pana la serviciile post-vanzare. Acest lucru ne permite sa ne adaptam tuturor cerintelor si sa satisfacem nevoile clientilor nostri. 

Contact:
Terwa Construction Systems S.R.L
Vanzari & Distributie Europa de Est
Strada Ghimbavului nr. 80D
507055 Cristian – Romania
Tel: +40-372680700
Fax: +40-268258865
Email: sales@terwa.ro
www.terwa.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 132 – decembrie 2016, pag. 12

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/12/01/terwa-utilizarea-cuplelor-terwa-patent-system-in-zone-seismice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.