«

»

TOP GEOCART: Participare TOP GEOCART la GEOMAT 2016

Share

Simpozioanele stiintifice, conferintele de profil si intalnirile specialistilor sunt un bun prilej pentru cei care activeaza in domeniul Masuratorilor Terestre de a descoperi echipamente, tehnologii si metode moderne de culegere si prelucrare a datelor geospatiale.

TOP GEOCART vine, atunci cand este nevoie, in intampinarea dorintei Corpului Academic, a specialistilor din domeniul Masuratorilor Terestre, de a descoperi, cerceta sau a se perfectiona in legatura cu aceste noutati.

La invitatia Uniunii Geodezilor din Romania, TOP GEOCART a participat la cea de-a patra editie a Simpo­zionului international GEOMAT 2016, care s-a desfasurat in perioada 3-6 noiembrie a.c. la Hotelul International din Iasi.

Specialistii de la TOP GEOCART au pregatit un stand de prezentare unde au fost expuse cele mai noi echipamente si tehnologii produse de Leica Geosystems.

topgeocart-dec-1A urmat o prezentare in plen sustinuta de catre directorul general al TOP GEOCART, domnul George Damian.

Prezentarea, intitulata “Capture the world with Hexagon-Leica technologies” a fost o trecere in revista a solutiilor moderne  oferite de producatorul elvetian, pornind de la un scurt istoric al Leica Geosystems, continuand cu solutiile GNSS, UAV (drone), scanere laser, sisteme aeropurtate LIDAR, sistemele de cartografiere mobile PEGASUS si incheind cu colectorul GIS Leica Zeno 20.

Despre acest dispozitiv au fost subliniate doua aspecte. Primul este legat de posibilitatea de a colecta puncte greu accesibile, din zone cu obstacole, cu ajutorul tehnologiei GAMTEC (prin lucrul impreuna cu Leica Disto S 910). Al doilea aspect mentionat in cadrul prezentarii a fost parteneriatul strategic incheiat intre Leica si ESRI, de promovare simultana a solutiilor oferite de cele doua companii gigant de prestigiu.

Totodata, TOP GEOCART a oferit si un sprijin financiar pentru organizarea conferintei, sprijin care s-a materia­lizat prin conferirea titlului de “Gold Sponsor” de catre organizatori.

TOP GEOCART va continua sa fie un partener de incredere pentru specialistii geodezi si constructori din Romania, prin oferirea de solutii moderne si convenabile, prin deschiderea de  a colabora cu solutii tehnice si de tip „know how” Leica Geosystems si prin participarea la proiecte comune de cercetare si diseminare.

TOP GEOCART ureaza colaboratorilor si partenerilor de afaceri
Sarbatori Fericite si La Multi Ani! 

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
www.topgeocart.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 132 – decembrie 2016, pag. 28

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/12/01/top-geocart-participare-top-geocart-la-geomat-2016/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.