«

»

TOP GEOCART: Masuratori interioare, rapide si precise, cu LEICA DISTO D1

Share


Noua gama de distomate Leica, prezentata in Romania de Top Geocart, ofera solutii variabile, adaptate provocarilor din teren ale profesionistilor din domeniu, configurabile in functie de buget si specificul activitatilor.

In acest sens, Top Geocart va prezinta Leica Disto D1, o varianta versatila si usor de folosit a tehnologiei DISTO dezvoltate de Leica Geosystems.

 

Leica Disto D1 – Simplu, numai doua butoane de operare

Leica DISTO™ D1 ofera profesionistilor un dispozitiv de masurare cu laser, usor de utilizat. Porniti Disto, apasati butonul ON/DIST si aveti o masuratoare. Este asa de usor!

Ok, acesta poate fi mic si simplu de utilizat, dar asta nu inseamna compromisuri legate de acuratetea masuratorilor. D1 are exact ceea ce te-ai astepta de la un Leica DISTO™, mergand cu precizia de masurare pana la 2 mm.

 

Doua moduri de masura cu laser

Distanta liniara si masurare continua. Ambele au o raza de pana la 130 de picioare (40 metri). Nu mai este nevoie sa ne incurcam de obstacole, sa ne inghesuim pe langa mobile sau sa caram o scara cu noi doar pentru a obtine masuratori de baza.

Putem imperechea D1, prin Bluetooth, cu orice smartphone sau tableta, pentru a crea planuri de masuratori digitale (relevee) in timp real, cu aplicatia DISTO Sketch.

DISTO ™ Sketch integreaza masuratori in imagini, proiecte sau schite de locuri de munca de teren pentru a accelera fluxurile de lucru si documentare fara erori a proiectelor trimise instantaneu inapoi la birou sau pe santier.

Leica Geosystems a pastrat pe DISTO D1 doar elementele de baza, deoarece nu toata lumea are nevoie de functii cum ar fi de urmarire inaltime, suprafata, volum sau masurare direct pe poza, pe care le gasiti in alte modele Leica Disto. D1 este perfect pentru masuratori interioare rapide si precise. Este mic si foarte usor. In plus, e un distomat adaptat inclusiv clientilor cu buget mai redus.

De asemenea, pentru alte modele Disto si aparatura de constructii si masuratori terestre, Top Geocart ramane un colaborator constant al profesionistilor din domeniu.

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
www.topgeocart.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 133 – ianuarie-februarie 2017, pag. 26

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/02/09/top-geocart-masuratori-interioare-rapide-si-precise-cu-leica-disto-d1/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.