«

»

BAUDER: Membranele pentru acoperis BauderTOP DIFUTEX NSK si BauderTOP TS 40 NSK

Share

BauderTOP DIFUTEX NSK – membrana pentru acoperis sarpanta, foarte robusta, cu imbinari autoadezive, permeabila la difuzie pentru aplicare pe astereala / sub invelitoare. 

BauderTOP TS 40 NSK – membrana pentru acoperis sarpanta, foarte robusta, imbinari autoadezive pentru aplicare pe astereala.

 

Natura este necrutatoare.

BauderTOP DIFUTEX NSK si BauderTOP TS 40 NSK, de asemenea!

Grindina, ploi puternice cu cantitati ridicate de pana la 300 l/metru patrat, furtuni de tip uragan, schimbari soc de temperaturi, acestea sunt conditii dintre cele mai grele, la care trebuie sa reziste un acoperis de-a lungul existentei sale.

Cu BauderTOP DIFUTEX NSK, noua generatie de membrane sub invelitoare si BauderTOP TS 40 NSK, noua generatie de membrane pentru aplicarea pe astereala, sunteti aparati de cele mai grele situatii pe care le impune vremea. Datorita modenizarii tehnologiilor si a liniilor sale de fabricatie Bauder a reusit sa transforme membranele sale bituminoase in produse foarte sigure, rezistente si usor de aplicat.

Extrem de sigure

De incredere, asigurand si un al doilea plan de scurgere a apei.

Este invelitoarea distrusa? Atunci membranele de pe astereala sau sub invelitoare vor prelua functionalitatea ei – si totul va deveni deosebit de sigur!

Extrem de robuste

Pe orice tip de vreme.

Grindina, ploi puternice, furtuni, schimbari de temperatura? BauderTOP TS 40 NSK si BauderTOP TS 40 rezista in orice conditii!

Extrem de durabile

Siguranta pe intreaga durata de viata a acoperisului.

Membranele bituminoase de la Bauder sunt de peste 40 de ani in folosinta, fara pierderea functionalitatii.

 

Decizia Dumneavoastra – durata mare de viata!

Membranele pentru acoperisul tip sarpanta cu bitum si imbinari autoadezive la rece va ofera numeroase avantaje, astfel incat clientii dumneavoastra sa poata dormi linistiti in urmatoarele decenii.

Testate la grindina

Testele de la Institutul SKZ din Würzburg au demonstrat o siguranta foarte ridicata la grindina, chiar in cazul unei invelitori distruse.

Testate la ploaie

Sigure, chiar in cazul unei invelitori defecte. Siguranta la ploaie a membranelor BauderTOP DIFUTEX NSK si BauderTOP TS 40 NSK a fost testata la institutul TU Berlin.

Prietenoase la montaj

BauderTOP DIFUTEX NSK, cu o greutate de numai 14,75 kg la o latime de 1,25 m iar BauderTOP TS 40 NSK cu o greutate de numai 28 kg la o latime de 1 m, sunt usor de manuit, asigurand o aplicare simpla si rapida.

Avantaje practice pentru vanzare si depozitare

Cu noile membrane BauderTOP DIFUTEX NSK si BauderTOP TS 40 NSK se pot rezolva diversele situatii la care este supus acoperisul tip sarpanta. Varietatea de aplicari elimina necesitatea de a apela la alte materiale si la alegerea unei alte membrane pe santier.

Contact:
S.C. Bauder SRL
Cluj-Napoca, P-ta. 1 Mai nr. 4-5
400141 Cluj
Telefon: +40 / (0) 2 64 / 20 66 38
Telefax:+ 40 / (0) 2 64 / 20 66 39
www.bauder.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 76

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/bauder-membranele-pentru-acoperis-baudertop-difutex-nsk-si-baudertop-ts-40-nsk/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.