«

»

BERGERAT MONNOYEUR: Buldozerul CAT® D6T – consum optim de combustibil, transmisie complet automata si tehnologie pentru orice aplicatie

Share

Noul Buldozer Cat® D6T are o transmisie noua, complet automata, pentru optimizarea performantei si economii de combustibil de pana la 20% in aplicatii grele si de pana la 30% in aplicatii usoare si de finisare.

Puteti echipa utilajul D6T pentru orice aplicatie, avand la dispozitie o gama intreaga de tehnologii Cat. D6T este acum echipat  standard cu tehnologie Cat GRADE cu Slope Assist, oferind asistenta in pozitionarea lamei, fara hardware adaugat sau semnal GPS.

Eficienta automata cu patru trepte de viteza

Noul D6T foloseste o transmisie de tip POWER SHIFT cu patru trepte, controlata automat, cu ambreiaj de blocare inclus, pentru un consum de combustibil mult mai eficient. Operatorul seteaza viteza dorita la sol, iar sistemul Auto Shift alege automat si usor treapta de viteza si turatia motorului optime pentru conditiile de lucru. 

Mai multe optiuni de tehnologie

Tehnologiile Cat Connect GRADE va ajuta sa lucrati mai eficient si cu mai multa precizie. Cu D6T, clientii au la dispozitie o gama larga de tehnologii pentru echiparea buldozerelor, care se pot adapta oricarei aplicatii. Tehnologiile includ de la simpli indicatori de panta pana la sisteme GPS complet integrate din fabrica, toate cu service de la Bergerat Monnoyeur – dealer Cat.

  • Cat GRADE cu Slope Assist, o noua caracteristica standard pentru D6T, mentine in mod automat pozitia prestabilita a lamei.
  • Cat Slope Indicate, (standard), afiseaza panta transversala si orientarea longitudinala a utilajului pe monitorul principal, ajutand operatorii sa lucreze cu precizie in panta.
  • Cat Stable Blade (Lama stabila), (standard), completeaza comenzile operatorului de control al lamei, pentru atingerea cotei finale mai rapid si cu mai putin efort.
  • Cat GRADE cu 3D este un sistem disponibil, integrat din fabrica, de control al inclinarii, care asigura o ghidare tridimensionala atat in aplicatii de sapare, cat si pentru finisaje fine.
  • Cat AccuGrade este un sistem de control al inclinarii, care ofera flexibilitatea de a adapta caracteristicile sistemului la nevoile in schimbare, variind de la lasere pentru lucrari in plan 2D si in panta, la sisteme care utilizeaza Sistemul de Navigatie Globala prin Satelit (GNSS) sau statii totale universale pentru configuratii complexe si nivelare – finisare de precizie.

Mai mult, sistemul telematic Cat Product Link™ integrat pe D6T furnizeaza, in timp util, date-cheie, cum ar fi: locatia, ore, consumul de combustibil, productivitatea, timpul de inactivitate si coduri de diagnosticare, usor de accesat prin intermediul interfetei online VisionLink®. Sistemul ajuta la o gestionare mai eficienta a investitiilor, la imbunatatirea productivitatii si costuri de operare mai mici.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.bm-cat.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 51

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/bergerat-monnoyeur-buldozerul-cat-d6t-consum-optim-de-combustibil-transmisie-complet-automata-si-tehnologie-pentru-orice-aplicatie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.