«

»

ROLIFT: Lucram mereu la… „inaltime”!

Share


ROLIFT SRL Timisoara este dealer, pe partea de vest a Romaniei, pentru echipamente de manipulat marfa si echipamente de lucru la inaltime, pentru materiale si personal. Avand o experienta de peste 13 ani pe piata in domeniul utilajelor de acest gen, compania ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicare de materiale la inaltime, manipulare de materiale in depozite si in santiere, precum si de ridicare a personalului de lucru la inaltime.

 

Bussines to Bussiness

Compania noastra dispune de un parc propriu de echipamente pentru inchiriere, modele cu caracteristici diferite, care acopera o plaja foarte larga de activitati specifice. Flexibilitatea si promptitudinea in rezolvarea problemelor sunt prioritare in relatiile cu partenerii nostri, ceea ce ne situeaza printre societatile de incredere, care furnizeaza servicii de calitate la costuri rezonabile, competitve.

 

ROLIFT este autorizata ISCIR

Dispunem de dotarile necesare pentru interventii tehnice, atat la sediul nostru, cat si la cel al clientului, cu ajutorul masinilor de asistenta tehnica. Asigurarea cu consumabile si piese de schimb se face prin aprovizionarea directa de la companiile producatoare si de la furnizori de prestigiu in domeniu.

 

Logistica si avantajele Rolift

Suntem importatori directi de la firme de mare renume international, pentru motostivuitoare, platforme de ridicat la inaltime si telehandlere.

 

Experienta de peste 13 ani cu furnizorii externi ne ofera toata competenta necesara pentru a gasi o solutie la orice necesar de piese de schimb. Avantajul nostru consta in vasta experienta in acest domeniu, de aceea piesele sunt livrate in cel mai scurt timp iar raportul pret/calitate este intotdeauna avantajos pentru clientii nostri.

 

Garantia noastra

Toate piesele sunt originale si se acorda garantie de minimum 6 luni. Achizitionarea de piese originale garanteaza beneficiarului functionarea utilajului pe o durata indelungata, in conditii de siguranta maxima, acestea fiind produse cu respectarea stricta a standardelor si a prescriptiilor tehnice din domeniu.

 

  • Platforme de lucru la inaltime: GENIE, ATN, HAULOTTE, JLG, FARAONE, AIRO
  • Stivuitoare: HELI Doosan
  • Stivuitoare teren accidentat: AUSA
  • Stivuitoare telescopice: GENIE, FARESIN

 

Şantiere unde au lucrat echipamentele noastre

Real 1, Real 2 – Timisoara, Praktiker – Timisoara, Iulius Mall – Timisoara, Real – Arad, Obi – Arad, Galeria Shopping – Arad, Real – Deva, Elba – Timisoara, Kaufland – Reghin, Kaufland – Giurgiu, Napolact – Cluj, Selgros – Botosani, Polus – Cluj, Praktiker – Bucuresti, Fabrica de Pal – Radauti, Scandia – Sibiu etc.

 

Va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti pentru montarea pieselor de schimb cat si pentru diverse alte reparatii si interventii.

 

Contact:
ROLIFT SRL
Chisoda, Romania
DN 59 km 8+130 m stanga (Calea Sagului)
Zona Industriala INCONTRO, Timisoara
Tel: +4-0356-460674
Fax: +4-0356-461450/+4-0372874264
Tel: 0743-099048
Tel: 0731-630165
Tel: 0743-083668
Email: office@rolift.ro
Web: www.rolift.ro
www.rolift-online.net

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 61

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/rolift-lucram-mereu-la-inaltime/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.