«

»

SOUDAL: Sisteme complete pentru constructii si izolari

Share

Soudal este lider european in segmentul producatorilor independenti de izolanti, spume poliuretanice si adezivi, destinati profesionistilor si segmentului DYI. 

Societatea are peste 2.550 de angajati in 130 de tari de pe 4 continente, precum si 11 unitati de productie, in care se realizeaza o cifra de afaceri de 650 de milioane de euro. Aceasta afacere, detinuta 100% de o familie belgiana, a fost fondata de dl Vic Swerts si a devenit un jucator international expert in produse chimice speciale pentru constructii.

Investitiile continue in Cercetare & Dezvoltare, inovatiile de-a lungul anilor si adaptarea la cerintele pietelor locale au stat la baza performantelor extraordinare pentru care Soudal a primit Premiul Business of the year 2011. 

Prin investitii continue in cercetare si dezvoltare, Soudal a putut sa aduca la perfectiune montajul ferestrelor, datorita sistemului Soudal Window System. In ultimii ani, montajul ferestrelor cu geamuri termopan a suferit foarte multe modificari datorita noilor sisteme inovative de montaj. Soudal a reusit sa tina pasul cu aceste noi sisteme inovative, aducand de fiecare data un plus de confort, economie si perfectiune la montajul ferestrelor.

De asemenea, Soudal isi concentreaza atentia si pe alte solutii pentru amenajari in constructii complete, cum ar fi Soudal Hydro System, folie lichida folosita la hidroizolarea bailor si a spatiilor interioare supuse umiditatii. Sistemul SHS contine toate benzile necesare aplicarii membranei la colt si pentru izolarea strapungerilor de tevi, primer de adancime cu uscare rapida pentru consolidarea subtraturilor de beton, sape, gips carton si altele. Membrana Soudagum LM formeaza o pelicula perfect hidroizolanta, foarte rezistenta si elastica, peste care pot fi aplicate placi ceramice sau diverse pardoseli (parchet, mocheta etc).

Avem o preocupare permanenta pentru dezvoltare de noi produse calitative, destinate utilizatorului final, oferind solutii optime si sigure ce nu necesita eventuale reparatii ulterioare.

Contact:
SOUDAL SRL
Strada Calea Darzei 86A, Sat Darza, Comuna Crevedia
Cod poştal 137182, Jud. Damboviţa
Tel.: 021 351 58 04
Fax: 021 351 58 04
Mobil: 0751 153 527
E-mail: office@soudal.ro
Web: www.soudal.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 72

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/soudal-sisteme-complete-pentru-constructii-si-izolari/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.