«

»

TOP GEOCART prezinta LEICA VIVA GS16. Experimenteaza inovatia!

Share

TOP GEOCART raspunde prompt asteptarilor profesionistilor in domeniu, prin lansarea in Romania a echipamentului GNSS, din gama Leica Viva GS16.

Este vorba despre un echipament care schimba total perceptia, standardele si experienta datelor preluate de catre specialisti cu ajutorul tehnologiei GNSS.

555 de canale, tripla frecventa, software inteligent, date distribuite fara intrerupere intre toate instrumentele, asistenta pentru client la doar un click distanta, sunt doar cateva dintre inovatiile si argumentele pentru achizitionarea unui asemenea echipament.

Daca adaugam si noua gama de controllere (CS20 si CS35), echipate cu software Leica Captivate, precum si inovatiile tehnologice SmartLink si SmartCheck, alaturi de  RTKPlus, avem un tablou complet al pasilor in fata pe care Leica ii face la nivel mondial in evolutia echipamentelor GNSS.

Ok, sa explicam putin: ce sunt RTK Plus si Smart Link si cu ce ajuta ele specialistii?

Explicat foarte simplu, RTKplus este ca RTK, dar mai bun. RTKplus se adapteaza in mod inteligent la schimbarea conditiilor, prin selectarea semnalelor optime pentru a reda pozitiile cele mai precise. Profesionistii din domeniul constructiilor si masuratorilor terestre pot, asadar, lucra mai eficient si in medii mai dificile decat au lucrat vreodata.

Mai mult, ei se pot bucura de pozitionare precisa neintrerupta chiar si atunci cand serviciul de corectii RTK este indisponibil din cauza obstructiilor, sau lipsei de acoperire GSM/GPRS, cu ajutorul serviciul global SmartLink. Chiar si atunci cand nu sunt disponibile date de referinta vor avea control deplin la distanta cu SmartLink.

Specialistii de la TOP GEOCART cunosc faptul ca, de multe ori, colegii lor din domeniul constructiilor si masuratorilor terestre se confrunta in teren cu situatii dificile, vreme neprielnica, relief accidentat, conditii vitrege etc.

Cunoscand aceste lucruri, TOP GEOCART propune echipamentele Leica Viva GS16 GNSS, echipamente robuste si ergonomice, care integreaza dispozitive de comunicatii mobile cu cele RTK, dispun de carcasa compacta si au greutate redusa.

Contact:
TOP GEOCART
SEDIUL CENTRAL – BUCURESTI
Adresa: Str. prof. Ion Maiorescu 67, Sector 2
Telefon: (+4) 021 253 05 30
Fax: (+4) 021 252 12 15
E-mail: office@topgeocart.ro
Web: www.topgeocart.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 30

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/top-geocart-prezinta-leica-viva-gs16-experimenteaza-inovatia/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.