«

»

CONEST IASI: Ansamblul rezidential CONEST GRAND RESIDENCE

Share

Complexul aflat in plina constructie in zona centrala a Iasiului este amplasat pe Bulevardul Chimiei nr. 2, vizavi de Iulius Mall, in apropierea campusului studentesc „Tudor Vladimirescu”. Aceasta zona cunoaste o efervescenta urbana deosebita, oferind noilor proprietari din proximitatea Universitatii „Gh. Asachi” facilitati pentru urmarea programelor scolilor si gradinitelor cu traditie, precum si accesul la un puternic centru de retail si hypermarketuri. 

Ansamblul rezidential se remarca printr-un design arhitectural elegant, prin generozitatea spatiilor, excelenta compartimentare si gradul ridicat de confort, toate apartamentele din cadrul acestui proiect fiind decomandate si avand bucatariile inchise.

Pentru a completa imaginea locuintei ideale, complexul va dispune de: spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, centru SPA / salon de infrumusetare, sala fitness, gradinita / afterschool, club activitati artistice pentru copii si coffee shop.

 

Conest Grand Residence se intinde pe o suprafata de teren de 11.932 mp si este alcatuit din 3 cladiri cu regim de inaltime D+P+11E, respectiv S+D+P+11E.

Corpul 1 are un regim de inaltime de S+D+P+11E si este alcatuit din 3 scari, cu suprafata construita Sc = 1.400 mp si suprafata desfasurata a etajelor supraterane de 16.800 mp.

Corpul 2 are un regim de inaltime de D+P+11E, cu o singura scara, cu suprafata construita Sc = 625 mp si suprafata desfasurata a etajelor supraterane de 7.500 mp.

Corpul 3 are un regim de inaltime de D+P+11E si este alcatuit din 2 scari, cu suprafata construita Sc = 918 mp si suprafata desfasurata a etajelor supraterane de 11.016 mp.

S-a propus, de asemenea, un parcaj general la nivelul demisolului, cu o suprafata totala de 8.820 mp, care include si suprafata demisolurilor celor trei constructii.

Corpul 1 are un subsol cu suprafata construita Sc = 1.400 mp, in care sunt amenajate adaposturile de protectie civila. Suprafata totala construita a celor trei corpuri este de 2.943 mp, cu o suprafata desfasurata totala de 45.536 mp si cu un numar total de apartamente de 459.

 

Sistemul constructiv

Constructiile au fundatia de tip radier, pe coloane vibrate din beton armat. Parcajele sunt prevazute cu fundatii continue din beton armat. Structura de rezistenta este duala cu diafragme si cadre (stalpi, pereti, grinzi) si plansee din beton armat monolit. Buiandrugii prevazuti deasupra golurilor pentru usi si ferestre vor fi, de asemenea, din beton armat.

 

  • Inchideri exterioare si compartimentari interioare

Inchiderile exterioare vor fi din zidarie BCA cu 25 cm grosime si se vor termoizola la exterior cu vata minerala bazaltica de exterior cu grosime de 10 cm.

Compartimentarile interioare vor fi din zidarie BCA de 25 cm intre apartamente si intre apartamente si holul de nivel, iar in interiorul apartamentelor cu zidarie BCA 15 cm.

 

  • Finisaje interioare

Pardoselile s-au ales in functie de zona deservita, astfel: gresie pentru trafic intens in spatiile comune, gresie antiderapanta la terase si balcoane, gresie ceramica portelanata in bai si bucatarii, parchet in holurile apartamentelor, in camerele de zi si in dormitoare. Peretii si tavanele vor fi tencuite, gletuite si vopsite cu var lavabil.

Usile de acces in apartament vor fi metalice. Usile interioare vor fi de tip celular cu fete din MDF.

 

  • Finisaje exterioare

Fatadele vor fi finisate cu tencuiala decorativa de fatada, iar tamplaria, cu profil PVC de inalta calitate, este cu foi de geam tip tripan. Treptele exterioare vor fi placate cu gresie portelanata antiderapanta.

Acoperisul este de tip terasa, ce poate fi amenajata ca terasa exterioara aferenta apartamentelor tip penthouse.

 

Conest Iasi, firma binecunoscuta in oras si alte localitati din tara, este un dezvoltator cu experienta demonstrata in constructii 

Cu o traditie inceputa in 1963, CONEST este una dintre cele mai importante companii de constructii din Regiunea N-E a Romaniei, avand o experienta vasta in zona constructiilor civile, industriale si rutiere. Timp de peste 50 de ani, compania CONEST si-a canalizat toate resursele catre atingerea performantei in executia lucrarilor de constructii, instalatii, restaurare monumente istorice, edilitare (apa – canal – epurare), infrastructuri rutiere (drumuri, strazi municipale, poduri), atat pe plan local, national, cat si international (Iraq, Republica Moldova, Ucraina etc). In egala masura, a reusit sa asigure clientilor si partenerilor un nivel inalt de siguranta si confort al serviciilor furnizate.

Compania are doua divizii de executie (Divizia Constructii si Instalatii si Divizia Infrastructuri Rutiere), un Sistem de Management Integrat (calitate, sanatate, mediu) certificat in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008, suplimentar avand certificat un Sistem de Management al Securitatii Informatiei conform SR ISO/CEI 27001, un Sistem de Management al Energiei SR EN 16001 si Standardul American SA 8000 de responsabilitate sociala. O echipa puternica de specialisti in constructii, cu o logistica moderna, care isi propune sa creeze in cadrul fiecarui proiect idei distincte si inovative. O companie puternica, matura, cu determinarea de a reusi cu succes, in fiecare proiect in care se implica! 

Conest Grand Residence si-a dezvoltat un departament propriu de vanzari si marketing.

Informatii suplimentare se pot regasi pe siteul ansamblului rezidential www.conestgrandresidence.ro. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 135 – aprilie 2017, pag. 24

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/04/06/conest-iasi-ansamblul-rezidential-conest-grand-residence/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.