«

»

CASA SOCIALA A CONSTRUCTORILOR: Gala Premiilor de Excelenta pentru studentii Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti (UTCB)

Share

Gala a fost organizata cu sprijinul Casei Sociale a Constructorilor (CSC) si cu participarea partenerilor sociali din sectorul de constructii si producere a materialelor de constructii, respectiv Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) si Federatia Generala a Sindicatelor Familia (FGSF). 

In data de 10 aprilie a.c. a avut loc, la sediul UTCB, „Gala Premiilor de Excelenta pentru studentii UTCB”, ca o continuare a Galei Premiilor de Excelenta in Educatie si Cercetare din luna decembrie 2016, atunci cand au fost premiati, cu sprijinul si participarea FPSC, profesorii si cercetatorii cei mai merituosi din cadrul universitatii.

De aceasta data au fost premiati studentii evidentiati in anul 2016 pentru activitati si realizari deosebite extracurriculare.

La gala au participat: Conducerea UTCB, studenti si cadre didactice din UTCB, precum si invitati din partea Casei Sociale a Constructorilor, Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii, Federatiei Generale a Sindicatelor FGS „FAMILIA”, firmei ACO Romania.

Cuvantul de deschidere al evenimentului i-a apartinut domnului rector, prof. univ. dr. ing. Radu VACAREANU, care a mentionat importanta evenimentului pentru UTCB, sprijinul acordat de CSC si partenerii sociali din constructii la organizarea acestuia, precum si rezultatele deosebite extracurriculare ale studentilor premiati.

Din partea CSC a luat cuvantul domnul ec. Ovidiu ILIESCU, directorul general al CSC, care a apreciat evenimentul ca deosebit de semnificativ, deoarece scoate in evidenta o noua generatie de constructori care promit un viitor mai bun pentru acest sector.

In timpul expunerii directorului general al CSC, dl. Ovidiu ILIESCU, a avut loc si un concurs interactiv, pe baza materialului prezentat, la care participantii din sala au raspuns la intrebari privind activitatea CSC, iar raspunsurile corecte au fost premiate.

Au urmat scurte prezentari ale organizatiilor participante si ale invitatilor, expuse de: prof. univ. dr. ing. Liviu DRUGHEAN – prorector UTCB, dna ing. Adriana IFTIME – director general al FPSC, membra a CA al CSC, dl jurist Gheorghe BALACEANU – presedintele FGSF, vicepresedinte al CA al CSC.

Directorul general al firmei ACO Romania, dl Grigore TATARU, a prezentat, pe scurt, conceptul „Managementul apelor meteorice”. Pe parcursul expunerii le-au fost adresate intrebari participantilor din sala, pe marginea materialului prezentat, raspunsurile corecte fiind, de asemenea, premiate de ACO Romania.

In final, s-a desfasurat premierea castigatorilor, fiind acordate o mentiune si premiile I, II si III, iar ca o recunoastere a internationalizarii invatamantului superior din Romania, au fost oferite, din partea decanilor, diplome de excelenta celor mai merituosi studenti straini de la fiecare facultate.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 136 – mai 2017, pag. 10

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/05/04/casa-sociala-a-constructorilor-gala-premiilor-de-excelenta-pentru-studentii-universitatii-tehnice-de-constructii-bucuresti-utcb/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.