«

»

CLADO SISTEM GRUP: Proiectare, consultanta si executie a lucrarilor de hidroizolatii

Share

Infiintata in 2010, cu capital 100% romanesc, firma are marca inregistrata sub denumirea Clado Sistem Grup si ofera servicii de proiectare, consultanta si executie pentru lucrari de hidroizolatii.

Asigura un montaj profesional agreat pentru membrane EPDM, membrane bitum, PVC, TPO la hidroizolarea fundatiilor, a teraselor circulabile si necirculabile, a bazinelor de apa, la poduri, pasaje si tuneluri.

Clado Sistem Grup este cea mai prezenta companie din Romania pe segmentul de hidroizolatii, punand un accent deosebit pe calitatea serviciilor si a produselor oferite. Secretul succeselor societatii se datoreaza seriozitatii, implicarii active in implementarea proiectelor, muncii in echipa si colaborarii cu marii constructori din Romania. 

Servicii si produse oferite: 

Clado Consulting – consultanta inca din stadiul de proiectare, urmarire a executiei, a comportarii in timp si mentenanta.

Clado Green Roof – consultanta si executie a acoperisurilor verzi (cu vegetatie intensiva sau extensiva).

  • Hidroizolatii cu membrana TPO

Membrana TPO asigura o buna rezistenta la variatiile de temperatura, la actiuni mecanice si chimice si o mare flexibilitate. De-a lungul timpului, membrana TPO si-a dovedit calitatea si performanta in exploatare, atingand o durata de viata de peste 25 de ani si oferind beneficiarilor un raport calitate-pret foarte bun.

Rezulta un acoperis alb, cu grad mare de reflexie (Solar Reflexion index mai mare de 95 = cool roof effect). 

  • Hidroizolatii cu membrana EPDM

EPDM este o membrana monostrat din cauciuc sintetic, cu o mare flexibilitate (-45 ˚C – 130 ˚C), cu o alungire la rupere de 300%, cu o perioada de exploatare dovedita de pana la 50 de ani si cu o rezistenta aproape nelimitata la UV. In aceste conditii, EPDM este alegerea potrivita pentru o investitie pe termen lung.

Se preteaza foarte bine la hidroizolarea acoperisurilor civile si industriale, a fundatiilor, bazinelor, gropilor ecologice, teraselor verzi. 

Hidroizolatii cu membrane bituminoase

Este cea mai folosita solutie pentru acoperisurile majoritatii constructiilor civile si industriale. Are, de asemenea, o aplicabilitate diversa pentru: fundatii, bazine, terase circulabile si necirculabile, terase verzi. 

Un obiectiv de referinta, executat in strainatate de Clado Sistem Grup, il constituie Leysin American School aflat in orasul Leysin din Elvetia.

  • Destinatia terasei: teren multifunctional de sport
  • Durata executiei: 3 luni
  • Hidroizolatia a fost facuta cu membrana EPDM
  • Realizarea lucrarii a constat din consultanta si executia termohidroizolatiei cu PIR 10 cm.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 136 – mai 2017, pag. 22

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/05/04/clado-sistem-grup-proiectare-consultanta-si-executie-a-lucrarilor-de-hidroizolatii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.