«

»

Parteneriat media “Revista Constructiilor” – “Asociatia pentru Securitatea la Incendiu”

Share

In urma incheierii unui parteneriat media cu ASI (Asociatia pentru Securitate la Incendiu), Revista Constructiilor va initia incepand cu numarul din iulie, capitole distincte care vor avea ca tema „securitatea la incendiu a constructiilor”.

In aceste capitole se vor prezenta articole de specialitate. Totodata vor fi promovate produse, servicii si tehnologii care se incadreaza in tematica. De asemenea, vom prezenta si opinii referitoare la aspectele practice si posibilitatile de optimizare ale acestui domeniu in Romania.

Ulterior prezentei in revista, articolele respective vor fi plasate si pe site-ul nostru www.revistaconstructiilor.eu, fiind arhivate in cadrul unei noi sectiuni: „SECURITATEA LA INCENDIU”.

Cei interesati ne pot contacta pe adresa redactiei: office@revistaconstructiilor.eu

Nutrim speranta ca vom fi gazde bune ale unor dezbateri foarte interesante pe aceasta tema de mare actualitate prezentand, in acelasi timp, noutati de ultima ora din acest domeniu.

Redactia

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/05/04/parteneriat-media-revista-constructiilor-asociatia-pentru-securitatea-la-incendiu/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.