«

»

TRACTOR PROIECT COMERT: Expozitia „BAUER IN-HOUSE” 2017. 6-8 mai, Schrobenhausen, Germania

Share

Anul acesta, traditionala expozitie BAUER IN-HOUSE  se desfasoara in perioada 6-8 mai, tot la sediul administrativ al grupului BAUER din Schrobenhausen.

Ca in fiecare an, vor fi expuse atat ultimele realizari ale firmei mama BAUER Maschinen, cat si cele ale firmelor subsidiare, RTG, KLEMM, HAUSHERR, ABS, PRAKLA, PILECO si MAT.

Dealerii BAUER din toata lumea vor fi prezenti impreuna cu potentiali clienti din tarile lor, fiind pregatiti pentru a le prezenta acestora cele mai recente dezvoltari ale fiecarui producator al grupului. Se vor organiza vizite si demonstratii la fabrica din Aresing. Ca de obicei, discutiile si dezbaterile tehnice si comerciale se vor desfasura intr-o atmosfera relaxata, cu frumoase momente de muzica si ambianta bavareza. 

Firma mama, BAUER Maschinen, expune, in primul rand, cele mai reprezentative utilaje de foraj rotativ din seria BG, „Value line”, dedicata forajului standard cu bara telescopica tip Kelly si „Premium line”, utilaje multifunctionale, ce pot fi echipate si pentru executia de foraje speciale, tip CFA, FDP sau CSM.

Din gama „Value line” sunt expuse modelele BG26 BT70 si BG30 BT80 iar din gama „Premium line” modelele BG24H BT75D, BG34 BS95 si BG39 BS95. Macaralele BAUER din seria MC sunt reprezentate de noul model MC86.

Instalatiile de foraj pentru pereti diafragma sunt reprezentate de modelul CBC30, conceput pentru zone limitate ca inaltime (ex. sub poduri sau la interior).

Gama de utilaje pentru instalare de palplanse sau de piloti metalici ai fabricii RTG Rammtechnik este prezenta in expozitie cu instalatiile RG19T cu mast telescopic si RM20, echipata cu ciocanul hidraulic pentru batut piloti sau palplanse, cu frecventa marita, HRS 5.

Instalatia RM20 este dotata cu o coloana auxiliara de pre-foraj, cu foreza cu melc continuu.

In zona utilajelor de foraj de mai mici dimensiuni, expun firmele KLEMM, ABS si HAUSHERR. Firma KLEMM Bohrtechnik este specializata pe utilaje de foraj pentru micropiloti, foraje de ancorare si pentru injectii de beton la presiune inalta, in tehnologia „jet-grouting”.

In expozitie, firma KLEMM expune urmatoarele echipamente: KR 702-2R PP117, KR 806-3G, KR 806-3D si KR 807-7G.

De asemenea, este prezentat sistemul de manipulare a prajinilor HBR 120, care poate fi adaptat pe un miniexcavator auxiliar.

Firma ABS Trenchless produce instalatii de foraj orizontal de subtraversare si prezinta in expozitie modelul ABS 600 si echipamentul special pentru foraj in roca foarte dura, CRB 100.

HAUSHERR System Bohrtechnik, care produce instalatii de foraj pentru explozii in cariere sau mine de suprafata, expune utilajul HSB3000.

Firma PRAKLA, ce produce instalatii de foraj mobile pentru puturi de apa, prospectiuni geotehnice si foraje geotermale, expune noua masina RB65 FM.

Firma MAT Mischanlagentechnik produce o gama completa de instalatii pentru prepararea, denisiparea, transportul si injectia fluidelor de foraj. Dintre acestea, in expozitie vor fi prezentate: instalatiile de denisipare BE425-60, de decantare BD90/75 si instalatiile de preparare si injectie SKC60-K si IPC-100-E.

Va asteptam la expozitia BAUER IN HOUSE 2017! 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 136 – mai 2017, pag. 18

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/05/04/tractor-proiect-comert-expozitia-bauer-in-house-2017-6-8-mai-schrobenhausen-germania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.