«

»

LOIAL lucreaza pentru tine! Proiectare, executie si service pentru orice tip de instalatie pentru constructii civile, industriale sau ingineresti

Share

Suntem de peste 24 de ani prezenti pe piata constructiilor din Romania.
Proiectam, executam si asiguram service-ul oricarui tip de instalatie pentru constructii civile (cladiri de locuit, administrative, social-culturale), industriale (hale, magazii, unitati de fabricare) sau ingineresti (termoenergetice – centrale de cogenerare, statii si posturi de transformare, retele pentru transportul energiei).
De asemenea, oferim solutii complete in domeniul semnalizarii rutiere. 

Lucrari de referinta:

Printre proiectele de instalatii pentru cladiri speciale  se regaseste si investitia de la SNS S.A. SALROM, Cacica, constand in montarea unei instalatii cu echipament M.V.R. (Mechanical Vapour Recompression).

Implementarea unei astfel de instalatii a fost impusa de necesitatea „Cresterii eficientei energetice si implicit, obtinerea unei economii de energie la prepararea sarii geme cristalizate”.

Noua instalatie montata la Salrom Cacica asigura costuri de productie reduse si pierderi minime. Prin punerea ei in functiune s-a redus de 11 ori consumul de energie electrica necesar pentru producerea aburului tehnologic (de la 100,67 kWh la 9 kWh), fapt ce s-a reflectat si in costul final de fabricatie al sarii recristalizate.

Echipamentul M.V.R. este format din 3 ventilatoare inseriate, actionate de motoare asincrone cu putere nominala de 710 kW, alimentate la 0,4 kV prin convertizoare de frecventa, demister (separator de picaturi) si conducte de legatura cu DN intre 500 si 1.000 mm.

Contact:
SC LOIAL IMPEX SRL
Str. Oborului 75A, Scheia,
Judetul Suceava – 727525
Tel.: (+4) 0230 526 800
Fax: (+4) 0230 526 900
E-mail: office@loial.ro
Web: www.loial.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 137 – iunie 2017, pag. 38

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/06/01/loial-lucreaza-pentru-tine-proiectare-executie-si-service-pentru-orice-tip-de-instalatie-pentru-constructii-civile-industriale-sau-ingineresti/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.