«

»

NOVART ENGINEERING: Consultanta si project management pentru constructii

Share

Novart Engineering este o companie de consultanta si project management pentru constructii, ale carei valori – integritatea, competenta, eficienta si profesionalismul – constituie coloana vertebrala a echipei de specialisti, cu experienta semnificativa in managementul proiectelor si executia lucrarilor de constructii.

Obiectivul Novart Engineering este acela de a aduce un plus de valoare proiectelor clientilor sai, prin servicii competente care servesc toate fazele de dezvoltare ale proiectelor din domeniul constructiilor.

IMPLEMENTAREA TEHNOLOGIEI BIM IN MANAGEMENTUL DE PROIECT

Prin management de proiect in constructii, Novart Engineering intelege viziune si creativitate, dar si experienta, cunostinte teoretice si practice, precum si aplicarea unui set de tehnici si proceduri specifice domeniului, pentru atingerea tuturor obiectivelor proiectului. Cu ajutorul teh­nologiei BIM, Novart Engineering doreste sa abordeze cu profesionalism modul in care sunt livrate proiectele.

Schimband metodele traditionale cu cele moderne, proiec­tele de constructii inregistreaza imbunatatiri semnificative, pornind de la un control integral al proiectului, pana la redu­cerea duratei proiectului si a costurilor de executie cu 20%.

Implementarea tehnologiei BIM (Building Information Modelling) in proiectele de constructii are ca obiectiv principal reducerea cu 20% a costurilor de dezvoltare ale proiectelor. Tehnologia si know-how-ul de care Novart Engineering dispune permit fiecarui actor implicat in proiectarea, executia sau mentenanta unui proiect de constructii sa ia parte la procesele BIM.

Expertii Novart Engineering utilizeaza standarde si specificatii britanice, precum BS1192 si PAS1192, pentru asigurarea unei implementari de succes a tehnologiei BIM in proiectele si organizatiile clientilor sai.

PLANIFICAREA 4D A PROIECTELOR DE CONSTRUCTII

Planificarea 4D a unui proiect de constructii reprezinta procesul prin care modelul geometric tridimensional (3D) incorporeaza parametrul timp (4D) ca o noua dimensiune a proiectului. Utilizand modele virtuale 4D, Novart Engineering simuleaza evolutia in timp a intregului proces, inca din stadiul initial si pana la finalul executiei lucrarii.

Specialistii Novart Engineering integreaza diagrama Gantt cu planificarea modelului 3D BIM al proiectului, in scopul efectuarii unor simulari dinamice si realiste,  gestionarii cu eficienta a resurselor si crearii de scenarii, inainte ca acestea sa fie implementate in timp real. Astfel, procesele de executie ale proiectelor sunt realizate conform planului stabilit, evitandu-se intarzierile, costurile si resur­sele suplimentare sau alte cheltuieli neprevazute.

CONSULTANTA IN CONSTRUCTII SI DIRIGENTIE DE SANTIER

Novart Engineering ofera servicii profesionale de dirigentie de santier si consultanta, atat pentru beneficiari si investitori, cat si pentru companii de constructii. Beneficiarii si investitorii pot apela cu incredere la Novart Engineering, atat pentru externalizarea serviciilor de management de proiect si consultanta in planificarea si controlul proiectelor, cat si pentru consultanta in organizarea licita­tiilor, evaluarea ofertelor si auditarea proiectelor.

Pentru firmele de constructii, Novart Engineering ofera asistenta si consultanta in intocmirea documentatiei de management de proiect in vederea participarii la licitatii. Totodata, Novart Engineering ofera servicii de implemen­tare a managementului de proiect in organizatie, precum si servicii de planificare si control al proiectelor si portofoliilor.

Contact:
NOVART ENGINEERING SRL
B-dul. Lacul Tei, Nr. 1-3 (in cladirea ISPE), Et. 6, Camera 619-621, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +40 722 405 744 | Fax: +40 358 816 467
Email: office@4projects.ro | www.4projects.ro | www.novartengineering.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 137 – iunie 2017, pag. 29

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/06/01/novart-engineering-consultanta-si-project-management-pentru-constructii-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.