«

»

AERODOME: Solutii pentru inchiderea halelor industriale, inclusiv sisteme de evacuare a fumului si gazelor fierbinti

Share

SC AERODOME CONSTRUCT SRL si-a inceput activitatea in anul 2008 desfasurand, de-a lungul timpului, o intensa activitate in domeniul constructiilor industriale. 

Cu un colectiv tehnic specializat format din echipe proprii de montaj (un total de 50 muncitori calificati) compania desfasoara o multitudine de activitati specifice domeniului constructiilor dintre care enumeram pe cele mai importante: 

  • Executie structuri metalice

Societatea noastra executa structuri metalice de rezistenta si elemente componente pentru inchiderile perimetrale si de acoperis, oferind solutii adecvate pentru investitia dumneavoastra. In acest scop va stau la dispozitie specialistii nostri, incepand de la primul contact in vederea alegerii solutiei, continuand cu proiectarea, pana la montajul propriu-zis. 

  • Inchideri cu panouri sandwich

Pentru a asigura lucrari de calitate, specialistii AERODOME monteaza panouri sandwich, casete structurale, tabla cutata sau ondulata la pereti si/sau la acoperis.

Inchiderile realizate in aceste sisteme reprezinta o solutie foarte eficienta atat din punct de vedere al costurilor, al timpilor de executie, al calitatii, cat si al izolatiei termice pentru constructiile de cladiri industriale, hale de depozitare, supermarket-uri, showroom-uri sau birouri. 

  • Lucrari de termo-hidroizolatii

Relatiile comerciale pe care firma le are cu principalii furnizori de materiale de pe piata romaneasca de profil ne ofera posibilitatea asigurarii unui raport calitate/pret avantajos in interesul beneficiarului, in functie de specificatiile tehnice ale lucrarilor, precum si de bugetul fiecarui beneficiar.

Prin specialistii nostri ne asiguram ca toate aceste lucrari vor fi in asa fel proiectate si executate, incat sa reziste solicitarilor specifice acestui gen de lucrari, asigurand in acelasi timp un raport optim pret – calitate. 

  • Furnizare si montaj trape de fum si luminatoare

Firma AERODOME CONSTRUCT SRL este specializata in furnizarea de servicii de montaj trape de evacuare a fumului si/sau luminatoare, conform standardelor de calitate si siguranta necesare in acest domeniu de activitate.

O componenta importanta a lucrarilor executate o reprezinta calitatea materialelor folosite. De aceea am dezvoltat colaborari stranse cu furnizori  recunoscuti de materiale.

Suntem interesati, in mod constant, de o buna colaborare cu proiectantii generali, pentru propunerea sau definitivarea detaliilor de executie adaptate la specificul fiecarei situatii, valorificand astfel experienta acumulata.

De-a lungul anilor, echipa AERODOME CONSTRUCT SRL a realizat o multitudine de lucrari, dintre care amintim: Hypermarket Carrefour, Auchan – diverse locatii: hidroizolatii + trape de fum; Kaufland Timisoara: inchideri + termohidroizolatie; Diferit, Cluj Napoca: structura + inchideri; Transavia – diverse locatii: structura + inchideri; Autoliv, Lugoj: inchideri; STC, Cugir: structura + luminatoare; Casa Grande, Sebes: structura + luminatoare + inchideri; Sarmatec, Apahida: structura + inchideri; Kimball, Timisoara: inchideri + termo-hidroizolatie + trape de fum; Profi, Apahida: inchideri + termo-hidroizolatie + trape de fum; Karl Heinz Dietrich, Bucuresti: inchideri + termo-hidroizolatie + trape de fum etc. 

Contact:
AERODOME
Strada Maior Alexandru Campeanu
Nr. 59, Sector 1, Bucuresti
Tel: +40 21 224 04 94 / +40 371 130 701
Fax: +40 21 224 1241
Email: office@aerodome.ro
Web: www.aerodome.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 138 – iulie 2017, pag. 19

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/07/01/aerodome-solutii-pentru-inchiderea-halelor-industriale-inclusiv-sisteme-de-evacuare-a-fumului-si-gazelor-fierbinti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.