«

»

AZUR: Evrika® – emailuri, tencuieli si vopsele lavabile

Share

Gama Evrika® de tencuieli si vopsele lavabile

  • Evrika ofera solutii decorative si protectie de durata care imbunatatesc aspectul si rezistenta, conferind personalitate locuintei dumneavoastra.
  • Pentru fatade frumoase si durabile va recomandam Tencuiala Decorativa Evrika R15 rezistenta la UV si disponibila in 216 culori in sistem cu Vopseaua Grund Evrika.
  • Evrika Vopsea Lavabila de Exterior cu Silicon actioneaza ca o bariera impotriva umiditatii si murdariei, iar Lavabila de Interior Evrika aduce un aer proaspat si pereti mereu curati.
  • Pentru zonele speciale (gradinite, restaurante etc.) solutia pentru igienizarea peretilor si protectie sporita contra microbilor si bacteriilor este Evrika Antibacteriana, produs avizat de Ministerul Sanatatii.
  • Pentru spatii cu umiditate ridicata, am conceput Evrika Baie si Bucatarie cu formula antimucegai.

 

Gama Evrika® de emailuri

  • Protejeaza, coloreaza si evidentiaza frumusetea naturala a fibrei lemnului cu Evrika Lazura Lemn! Ideal pentru usi, balustrade, mobilier de gradina, ferestre, garduri, foisoare, elemente de fixare din lemn, lambriuri situate la exterior/interior, Evrika Lazura Lemn este disponibil in 8 culori naturale: nude, pin, teak, cires, stejar rustic, nuc, marsala si molid.

Evrika Lazura Lemn folosit in sistem cu Grundul Protectie Lemn asigura finisaj superior si protectie indelungata suprafetelor din diferite esente lemnoase la intemperii si radiatii UV.

  • Emailurile dezvoltate sub brandul Evrika dau culoare obiectelor care te inconjoara si protejeaza suprafetele acoperite, fiind recomandate pentru aplicarea pe lemn, metal sau zidarie.
  • Emailul Evrika cu Uscare Rapida folosit in sistem cu Grundul anticoroziv Evrika asigura suprafetelor metalice o protectie indelungata in aplicari variate pe masini si utilaje industriale, structuri de sprijin exploatate in interior sau exterior, in conditii atmosferice normale.
  • Evrika SnowWhite acopera dintr-un strat si formeaza dupa aplicare o pelicula alba ca de zapada, superlucioasa.
  • Reda frumusetea jucariilor cu noul produs Azur, Evrika email acrilic pe baza de apa! Acest email poate fi folosit pentru decorarea si protectia suprafetelor din lemn si metal la interior/exterior (ferestre, usi, mobilier gradina, stupi), a suprafetelor metalice grunduite in prealabil, tencuielilor minerale, betonului. Fiind un email fara miros este recomandat pentru vopsirea mobilierului din spatii de locuit precum camera copiilor, mobilierului de gradinita, scoli, jucarii pentru copii. Emailul Evrika pe baza de apa este conceput intr-o gama de culori unice.

Contact:
Azur
Bulevardul Constructorilor Nr. 1-3
Timișoara 300571
Tel: 0040-256-222139
Fax: 0040-256-222179
E-mail: dorina.pop@azur.ro
E-mail: alina.bostioca@azur.ro
Web: www. azur.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 138 – iulie 2017, pag. 8

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/07/01/azur-evrika-emailuri-tencuieli-si-vopsele-lavabile/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.